כמה טיפשות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות ,אני מרגישה כל כך מטופשת ,כל פעם אני מתאכזבת מחדש מחברות וכל פעם הלב שלי נשבר ,כנראה שאסור לי יותר לפתוח את הלבה ולהכניס אנשים כי אני רק מתאכזבת

15 תגובות
עמוד 1
  • מהעצבים קלטתי איזה עילגת יצאתי....

• מאמי על חברות כאלה אני אומרת ברוך שפטרנו!
    יש לי "חברה" שידעה טוב טוב למצוא אותי כשהייתה בצרות, כשאחרי החתונה נארתי עם בוחטה לא רעה להעזר בי כי לא היה לה כסף לגן.
    אבל כשאני נקלעתי לקשיים כספיים פתאום היא לא רואה הודעות ממני,ח אז אמרתי- כפרה על הכסף.. אני מעדיםה חברה כזאת רחוק מאשר שתעשה לי עוד נזק... נפשי או כספי או גופני.
    יש מספיק אנשים טובים מסביב.
    גם 1-2 חברות ממש טובות עדיף על חבורה שלמה של אנשים שאת לא באמת מכירה ושיכולים לתקוע לך סכין בגב בכל רגע נתון.
    שתחפש לעצמה.
    תסנני אותה.
    תסגרי את העיניין אחת ולתמיד.
    תהיי יותר חזקה.
    אל תתני לה הזדמנויות להאשים אותך בנבזיות שלה.
    עוד את העלבת אותה.
    שתללךךךךךךךךךךךךךך

• עלק חברה

• מאמי אני חושבת שבשלב זה עשית כל מה שביכולתך כדי לנסות ללבן את העניינים
    והחברה רק מחפשת תירוצים ומורחת אותך כדי לא להתמודד איתך באמת
    עזבי אותך ממנה, זה לא שווה את המאמץ והעצבים שלך, בטח שלא את הדמעות
    אם היא היתה חברה טובה אתן בכלל לא הייתן מגיעות למצב כזה מלכתחילה
    מוטב לך בלעדיה

• אם היא תתקשר או תסמס שוב תעני, ותגידי שלא מתאימה לך ההתנהגות האינפנטילית הזאת, ואת מבקשת לא להתקשר אלייך יותר.

תעשי לעצמך טובה ותתרחקי ממנה, ועל הדרך תגני על הכבוד העצמי שלך. עשית מעל ומעבר, יותר מאמץ להתקרב אליה יתפרש כפתטי.

• איזה גועל נפש של חברה .. מה זה .??? בנות 5?

זהו - את ניסית ועשית מה שאת יכולה כדי ללבן עיניינים ...
    מעכשיו זה פאק שלה .. לא שלך ..

ואת יודעת
    יותר טוב שלא תתקשר בכלל
    כנראה שהחברות לא שווה כאשר היא בכלל לא אמרה לך שהיא נפגעה מלכתחילה

• אני מרגישה מושפלת ברמות ועוד השפלה שאני הבאתי על עצמי

• לילך יפה שלי, את בובה
    את שווה יותר מהדבעה הזאת
    יאללה שתלך ל^%$^^&&*$@ לממי היא בכלל?

• כמו שהבנות אמרו היא לא שווה את המאמץ לרדוף אחריה. נכון , אני מבינה לליבך זה כואב שאת רוצה את הקשר ומוכנה להשקיע והצד השני לא, זה קורה להרבה. אבל אל תקחי ללב , תכירי חברות חדשות ותזכרי לבדוק לפני כן כדי לא להתאכזב שוב.
  • דווקא לא חושבת שהשפלת את עצמך שהתקשרת אליה כ"כ הרבה ואסמסים וזה...

מגיע לה שיציקו לה! מה לא? בטח הייתה עצבנית רצח
    זהו.

• כמו שאמרו לך כבר. את עשית את שלך. עדיף חברות אמיתיות ולא כאלה שעושות חשבון על כל דבר. אז לא ענית לה, את אמא! לא תמיד יש זמן!

לי יש חברה רחוקה פיזית אבל קרובה מאוד בלב ואם קורה שאני לא עונה אתקשר אח"כ היא לא תעלב לשניה אפילו וגם ההפך.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • אין עליכן,אהובות שלי,מיצי העלתי לי חיוך על השפתיים

• לילכיייייי אל תיהיי עצובה בגלל אנשים שלא שווים את זה
  • לילך יקרה אם תראי את השרשור שסיון לולי שבלולי פתחה תקראי שאחת הסיבות שפחדתי לכתוב לכן זה כי גם אני נתקלתי לא במעט חברות """""טובות""""" ובעצם לא פעם בגלל טוב ליבי כך אימי ובעלי אומרים פשוט אוהבים לנצל ולתקוע סכיו בגב מבינה את הרגשתך.. טוב ששיחררת טוב שהוצאת לא השפלת עשית מה שחשבת לנכון כי חשבת שהיא חברה לא קל כשעושים לך דבר כזה אבל הזמן עושה את שלו ובטוח שכאן יש יותר אנשים טובים פי מילון אז למרות הקושי אנו כאן
  • ממי זה לא שווה את הכאב שלך
    את בן אדם איכותי ואוהב וממש לא טיפשה
    קבלי מיליון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה