שבוע מודעות לאטופיק דרמטיטיס - שיתוף אישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.super-pharm.co.il/heb/ArticlePage/SingleArticlePage/?articleobjid=133
    מהיום שלהב נולדה היא סבלה מפריחות ומתפרחת טיטולים.
    חודשים על חודשים שעברנו ממשחת קורטיזון אחת לאחרת, לכל מיני סוגים של קרם גוף במאות שקלים.
    כשעברנו לילות שהיא בכתה 20 פעם בלילה לא הבנו מה יש לילדה.
    לא יודעת כמה רופאי עברנו עד שהגענו למלאך הגואל שלנו.
    3 שאלות הספיקו לו - האם הילדה מסכימה שיכסו אותה בלילה, האם הילדה מזיעה יותר מהנורמה, האם הילדה בוכה הרבה בלילות.
    והתשובה היתה הורים יקרים לילדה יש "אטופיק דרמטיטיס" - או בשמה העממי - אסטמה של העור. ולזה אין תרופה.
    ואז הוא הסביר שלמחלה יש כמה נקודות סיום עד גיל 8 ואם עד אז זה לא עובר אז כנראה היא תאלץ לחיות עם זה (בדיוק כמו אבא שלה).
    הוא המליץ על הפעלת אדים קרים קבוע בחדר, על הפחתה של שכבה אחת מבגדיה (כי ילדים שסובלים מאסטמה של העור סובלים מחום ומהזעת יתר כי הנקבוביות לא נושמות כראוי) ועל מספר משחות וקרם גוף של א-דרמה.
    יום אחד כשבכיתי פה בפורום שאני פשוט שבורה מהבכי שלה ולא מוצאת פתרונות וכלום לא עוזר, אחת המשתתפות שיתפה אותי בסיפור האישי הזהה שלה והמליצה לי על מוצרים של חברה בשם מאמי קר.
    היום כולנו מכירות את החברה הזאת, אבל בזמנו החברה היתה קטנה, פחות מוכרת, ולהשיג את המוצרים שלה היה מאוד מאוד קשה.
    התקשרתי אליהם ובמשך שעה בצורה הכי שירותית שיכולה להיות הסביר לי, מי שהתברר לי מאוחר יותר כבעלים של החברה
14 תגובות
עמוד 1
  • אני כל כך זוכרת מה שעברתן
    אני בטוחה שתעלי פה מודעות גבוהה בנושא הזה
    כל הכבוד

• מאמי אני איתך גם תאירוש עם אטופיק דרמטיטיס
    זה די מבאס מקווה שיעבור לה מהר
    [/center]

• כול הכבוד על השיתוף תודה על המידע
    ושההתמודדות עם זה תהיה קלה כמה שניתן
    ואף על פי שזה לא נראה שזה יעבור אולי יהיה נס ועד גיל 8 יחלוף..
    בשורות טובות
  • תודה בננות אמן אמן
  • תודה רבה על השיתוף!!!
    מקווה שיעבור לה בסופו של דבר

• גם אנחנו בסירה עם הבן שלי (גם לשני אחיינים שלי יש את זה) , עכשיו הוא בן חמש ועדיין יש לו את זה, מה שקצת מנחם שעם הגיל זה פוחת בעוצמה (לפחות אצלנו). מה שכן חידשת לי בנושא הזיעה, הוא באמת מאוד מזיע מאז שהוא תינוק קטנטן ואף פעם לא ידעתי שזה קשור.

]
  • מאמייי
  • יקירתי...
    כל הכבוד לך על השיתוף

• סיוני כמו שאמרתי לך בעבר גם אני סובלת מאסמה של העור גם אחותי התאומה ולצערי הרב אחיין שלי
    שאני הייתי קטנה בגיל חצי שנה זה התחיל להופיע -וזה הופיע בצורה הכי מחרידה שיש היה לנו אדמומיות בפנים ברגלים בידיים קיצור בכל מקום
    אבל עכשיו שהתבגרתי תודה לאל זה עבר בצורה משמעותית כבר אין לי בפנים אין לי ברגלים רק בתקופות מעבר יש לי על כפות הידיים ובקיפולים של הרגלים
    אני הכי מבינה אותכם מה שעברתם ומה שלהב עברה

• זוכרת את הסיפורים..
    לא יכולה לדמיין לעצמי כמה מסכנה היתה הילדה וכמה היה לך קשה..
    טוב ששיתפת!

• סיוני תודה על השיתוף
    שני ילדיי סובלים מאסתמה של העור אצל אדיר זה יותר חמור אצלו זה גם בעור וגם אסטמה בנשימה מקווה שזה יעבור בקרוב
    תרגישו טוב

]
    ]
  • איזה סיפור.... אני מתפאלת מהכוח הנפשי שהיה לכם להתמודד עם זה... מאחלת שרק ישתפר עם הזמן ויהיה יותר קל
  • אנחנו לא נחשבים במשוואה, הדבר היחיד שעניין זאת להב, זה קורע

תודה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה