אוף.... קיטורים :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם קשה בעבודה
    גם עדיין תחילת שבוע
    גם שעמום
    גם מנהל חרא
    גם בבית לחוץ כתוצאה מה ״כיף״ שבעבודה
    ומה עוד???? הלילה זה הלילה הראשון לבת שלי הקטנה בלי מוצץ (למרות שהיא בת כמעט שלוש)... יא ווילי איזה צרחות השכנים סגרו חלונות והדליקו מזגן

Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
5 תגובות
עמוד 1
  • אני מאוד מאוד מקווה שהלילה עבר טוב ממה שחשבת, שהקטנה נרדמה מהר מאוד בלי המוצץ ולא בכתה בכלל!
    שהצלחת לישוןולהתעורר ערנית ומלאת אופטימיות ליום חדש בעבודה!!
    מכירה את ההרגשה של קשה בעבדה, או ללא כייף שם. אבל מה לעשות. צריך להביא כסף הביתה אז.. מביאים בלב ברירה!
    תנסי לא להביא ולהוציא את התסכול של העבודה על בעלך.. (אני לא מצליחה והוא ממש אומלל עכשיו) הכל יראה שונה ככה
  • מקום עבודה הוא אף פעם לא פיקניק. נדירים הבוסים שיודעים לנהל ולהנהיג. רובם פשוט עבדים קטנים שהומלכו. משפחה עם ילדים בישראל זה לא מצב אופטימלי. ידוע שהכל מאד יקר. החל מהקוטג וכלה בדיור. דבר שמאלץ אותנו להיאחז בעבודות בלתי מספקות ו''ליהנות'' מתוצרי הלוואי של זה. הדבר שיכול להקל הוא להבין שתמיד אפשר יהיה לחפש עבודה נוחה יותר עם תנאים נוחים יותר גם אם יש ילדים. האופציה הנוספת היא לנשוך שפתיים ולנסות שלא לספוג את הרעל מהעבודה. אופציה קשה ופחות נוחה אבל יותר נגישה ליישום. מאחלת לך שימעטו הימים שבהם תצטרכי לספוג רעלים בעבודה ותחזרי הביתה עם חיוך

crazy woman!
  • מקווה שישנת טוב. בעיניין העבודה, אני אחרי שאייל נולד (התפטרתי בגיל 10 חודשים שלו וקיבלתי פיצויים) עשיתי שינויים במשך שנה וחצי עד שהגעתי למקום שאני מרגישה בו טוב ויכולה ללמוד ממנו. ממליצה מאוד לעשות את זה, כי נכון שזה בעייתי כלכלית (אז אפשר להתפטר כשיש לך עבודה חדשה) אבל בעלי ואייל זכו לאמא נעימה יותר והרבה פחות עצבנית.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • בוקר טוב

• תודה בנות על העידודים
    אכן עוברים עליי לילות קשים בגלל עניין המוצץ ואת האמת זאת אשמתי ורק אשמתי כי אני משכתי עם זה ונתתי לה מוצץ עד גיל זה... ממש קשה לה לה בלי, אבל כנראה שזה הולך ומשתפר מיום ליום... אני בטוחה שעד סוף השבוע היא כבר לא תשאל על המוצץ בכלל

Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה