בנות אוגוסט 2012 מכורות לציצי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זו המסקנה שלי
17 תגובות
עמוד 1
  • וווואי באמת קשה שהיא לא לוקחת בקבוק
    אני חושבת שפשוט תתעקשי איתה לקחת בקבוק שהיא רוצה ציצי תדחפי לה בקבוק ואל תוותרי
    בהצלחה

• גם אני באותה הבעיה בדיוק!

• ???? ???? ???? 4 ?????? ??? ?????? ?????
    ?? ???? ?? ???? ???? ????
    [/center]
  • מרווה, את רק מוכיחה את הטענה שהיה משהו באוויר של אוגוסט כשבנות שלנו נולדו... :-)
    תכלס, נתנאל מכור למוצץ שלו והוא ניסה להסביר לניקול שמוצץ זה טוב וזה חבר :-)
    אבל ניקול בוהה בו ומחייכת :-) בנתיים לא רוצה ללמוד מנסיון חיים וחוכמה של אח הגדול
  • נזכרתי בתשובה שפעם הייתה חרושה, ומשום מה הלכה מן העולם
    ציצי ופטמה וחלב אם זה הכי כיף, איך אמהות יכולות "לשקר" ולהביא בקבוקים עם שאוב או לא שאוב? זה לא יוצא! כל התינוקות יודעים שיש להם אופציה ב', שהיא העדיפה עליהם. והמישהו שמנסה להאכיל אותם הוא בעל אותה האופציה העדיפה!
    אז בכל מקום רשום שבשביל להרגיל לבקבוק (לא משנה שאוב או תמל) מישהו שהוא לא האמא(!!) צריך להביא לתינוק. כי אז לתינוק לא תיהייה בכלל מחשבה שיש אופציה ב' (אחרי שהוא יחפש אותה שעתיים). כי מאמא הוא כבר התרגל לקבל
    פטמה אנושית, חלב ואטאבר. זה מה שהם מחפשים אצל האמא. וימשיכו לחפש!

עד שיתרגלו לבקבוק.
  • מיצי, זה מה שאנחנו עושים. בעלי ורק בעלי נותן לה בקבוק... ואני בחדר אחר בכלל. הוא יושב איתה שעה שלמה ומנסה לדחוף לה והיא רעבה אבל צורחת ויורקת!!!!
    כמה עקשנות...
  • סטס אתמול נכנסתי להיתקלח וביקשתי מבעלי שיכין למאיה מטרנה
    שהיא חייבת חייבת להיתרגל לבקבוק..
    אני יוצאת שומעת בכי היסטרי
  • אירה, זה בדיוק מה שמלחיץ אותי!!!!!!!!!! עוד חודשיים שלוש אני חוזרת לעבוד וניקול תכנס לגן. היא חייבת חייבת חייבת עד אז להתרגל לבקבוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • נועה לא התרגלה אז אני לא מצפה ממאיה גם
  • גם אריאנה היתה ציציהוליקית והיא נולדה ביוני

• ... אז אני ממש מבולבלת - מה, ניצלתי בזה שעדן מולדה ב31/7?
  • דנה :-)
    אני אפילו לא מנסה לתת לה בקבוק... רק בעלי נותן בלילה... ברור לי שממני היא בחיים לא תקח בקבוק.
  • אני אומנם לא נכלל לפי הכותרת לסיווג הזה יש לי בן שנולד ב 30.7

• אנסטסיה מצטערת לאכזב אבל עברתי את אותו דבר עם יואב
    ניסיתי כל מה שכתבו הבנות ויותר
    מוצץ הסכים לקחת רק לפני שבועיים.
    בקבוק רק בגיל חודשיים וחצי שלוש
    וכן, תנסי את לתת בקבוק, אל תגידי היא לא תיקח בחיים
    כשהם רעבים הם אוכלים...
    אבל וזה אבל גדול
    כל תינוק הוא אחר מה שהיה אצלי לא בהכרח יעבוד אצלך
    לדעתי אם ניסית הכל מה שנשאר לעשות זה פשוט לחכות שתיקח מוצץ או בקבוק
    בהצלחה ו
  • אין על ציצוש

• בגיל חודשיים התחלתי לנסות לדחוף לו בקבוק- והוא היה סרבן נוראי- לא היה מוכן לאכול ולהיות בצום של 6-7 שעות מבחינתו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה