איך סוגרים מגרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כ"כ עסוקה היום ואין לי טיפת זמן להגיב ולהשתתף ולכן אם יש לי כמה דקות אני נכנסת ומנסה לעבור קצת ולהתעדכן.

מה עושים בשביל לסגור את המגרות של השידה? הן כל היום פותחות אותן וסוגרות על האצבעות שלהן. מה עושים איזה פתרון יש למגירות?

לארונות יש לי סוגרים וגם ככה אני כל היום מסתובבת עם דבק ומדביקה ארונות כי יש לי ארון אחד שלא מתאים לו הסוגר ואני לא מוצאת סוגרים מתאימים.

אני משתגת כבר כי חוץ מהקטע שכל היום אני מסדרת ארונות ומגירות הן סוגרות על האצבעות וזה כואב

9 תגובות
עמוד 1
  • אצלי הם סגרו פעם פעמיים על האצבעות ואח"כ למדו.
    אבל יש סוגרי בטיחות שאפשר להתקין במסילות של המגירות, זה לא ימנע מהן לפתוח את המגירות אבל לא יוכלו לסגור אותן. את הסוגרים האלו יש בשילב
  • הן לא לומדות.הן מסתכלות עלי אני עושה להן לא ואחרי רגע הן פותחות וצוחקות.
    כאלה שובבות וקונדסיות ומשתפות פעולה אחת עם השניה זה מדהים

• גם אוראלי שלי סגר על האצבעות שלו מיליון פעם והוא ממשיך לפתוח ולסגור ולסגור לו על האצבעות
    אני שאני רואה שהוא מתץקרב למגירה ישר מוזיזה אותו

• עוד רעיונות?

• סורי מותק, אין לי עצות... נתנאל גם אהב לשחק עם מגירות עד שיום אחד סגר על הייד וממש בכה. אבל מה, מזה הוא למד יופי ומאז הוא סוגר מגירות בעדינות רבה ובצורה נכונה
  • השחלתי מקל במגרות ואז זה כבד מידי לפתוח את כולן יחד.
    העליתי תמונה שתביני על מה אני מדברת:

• טוב גם אנחנו למדנו בדרך הקשה חחחח יכול להיות שאחרי שאת אומרת לא
    הן מקבלות מכה ואת מרחמת עליהן יותר מידי? לא צריך להגיד אמרתי לכן אבל כאילו
    לא להתרגש ולהגיד נכון כואב כי לא סגרתם בעדינות ...
  • אני סגרתי עם הסוגרים של שילב הגמיש מה שמקשה את הפתיחה אז היא מתייאשת..
    אני נתתי לה דלת ארון במטבח ששם יש לה כלי של פלסטיק לימדתי אותה לפתוח ולסגור יותר נכון לטרוק חח אבל כך היא משחקת ונהנת. וכך היא פחות עם המגירות...
  • זה כ"כ מעצבן ריקי סגרה לה על האצבע את המגירה וממש ניהיה לה שם שטף דם.אני שמעתי אותה לבכות ממש מכאב ורק אח"כ ראיתי כמה חזק זה באמת היה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה