היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היינו עכשיו אצל הרופאה, היא נתנה לי הפניות למעקב זקיקים.. אבל- היא בירושלים, אני ברעננה.. היא אמרה לי שלא תוכל לעקוב אחרי הבדיקות שלי ברעננה ולכן או שאני אשאל את הטכנאים של הא״ס ואם יש שאלה אשלח לה מייל, או שאני אבוא פעמיים-שלוש בשבוע לירושלים.. שתי האופציות לא משהו... אני גם קצת מאוכזבת כי חשבתי שנתחיל החודש כבר טיפול, לפחות איקקלומין, והיא אמרה שנחכה עם זה עוד כמה חודשים..
6 תגובות
עמוד 1
ממי שלי אל תתאכזבי, אין לך באמת צורך בה למעקב, הטכנאים יגידו לך בדיוק מה צריך, ולגבי האיקקלומין אני חושבת שזה מבורך שלא ישר דוחפים הורמונים, אנחנו שוכחות שיש לדברים האלה גם תופעות לוואי, לחלק יותר ולחלק פחות, גירוי יתר שחלתי זה לא תמיד בריא ואף יכול להזיק, אני חושבת שהמעקב יהיה לך נפלא עם המחזורים הארוכים, כל תוכלי לדעת בדיוק מתי את מבייצת ולהגדיל את הסיכויים. שיהיה מלאאאאאא בהצלחה מתוקה
מסכימה מאוד עם ג׳יסי... הרופא שלי ניסה לדחוף לי כדורים וזריקות ולא הסכמתי רק תחשבי על לעבור לרופא באיזור שלך...
אני מסכימה עם מה שאמרו הבנות את תמיד תספיקי לקחת כדורים, כדאי קודם לנסות בלעדייהם - אולי בכלל אין בעיה ולא צריך אותם, הם יכולים לא רק לעזור, גם להזיק. כל מקרה לגופו ולא תמיד צריך איקיקלומין. קודם כל חשוב שתדעי מתי הביוץ שלך. אני נאלצתי לעבור רופא כי בין השאר הרופא הקודם לא הסכים לעשות לי מעקב זקיקים או הזרעה ללא איקיקלומין, ואני לא רציתי לקחת בלי למצות קודם את שאר האפשרויות. שיהיה בהצלחה
מאמי שלי, תאמיני שהכל לטובה :) כמו שיסמין אמרה לא צריך את כל הורמונים הללו בגוף, כל דבר בעיטו ובזמנו!
הרופא שלך נוהגת נכון , גם אצלי לקח המון זמן עד שקיבלתי טיפול , אין צורך למהר ,זה הורמונים ולא סוכריות, כמו שבנות אמרו לך כל דבר בזמנו. רק לא הבנתי למה רופא שלך כל כך רחוק?? לא עדיף שתמצאי לך מישהו ברעננה?
/]
גם אני מסכימה פה אחד עם יסמין. רוב רופאי הפיריון פשוט עובדים כמו רובוטים ודוחפים הורמונים ואפילו לא בודקים מה לא בסדר איתך. אני ממליצה שתמצאי לך רופאת משפחה טובה ואכפתית ברעננה והיא תעזור לך למצוא את העיכוב בקליטה. לא עדיף רופאת פירעון מרעננה?