אני אמורה להיפגע מזה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שגיסתי קנתה רק לבעלי מתנה ליומולדת ולי לא?
    אנחנו חוגגים יחד והיא יודעת שגם לי יש יומולדת..
    קצת ניפגעתי לא בגלל המתנה אלא כי זה מרגיש שאני לא קיימת..
    האחים שלי נתנו לנו מתנות משותפות ורק היא קנתה לו בושם..
    אני מעריכה את זה מאוד אבל עדיין מרגישה
20 תגובות
עמוד 1
  • אם את פתוחה איתה אז תזכירי לה או תרמזי לה......

ככה אני עושה לפעמים למרות שהשנה היא לא קנתה לי מתנה
  • זה קצת פוגע
    אבל לפי דעתי אל תאירי לה לגבי זה, פשוט תדעי להבא איך לנהוג בימי ההולדת הבאים שלה

• תעירי*
  • מוזר מאוד...אבל אני הייתי שולחת את הבעל לשאול (אחיה?) או פשוט לא קונה לה ביומולדת שלה

שכחתי להגיד לך "מזל טוב" ליומולדתך. שתזכי להרבה נחת מהילדים ומהבעל.
  • גם אני הייתי נפגעת, אבל לא מסוגלת להעיר\לרמוז.
    האמת שאני מעדיפה שלא יקנו לי מאשר שיקנו כי הערתי..

• איזה מוזר... אני גם הייתי נפגעת קצת. אולי תנסי לברר איתה למה זה, בלי עצבים, ככה בעדינות, אם זה מרגיש נכון כמובן, באמת תלוי בטיב היחסים ביניכן.
    אבל אם זה לא מתאפשר - הייתי מציעה לך להתעלם. חבל על השקעת האנרגיות לדבר שולי שכזה, יש דברים יותר חשובים בחיים. אם את כל-כך רוצה - תוכלי ״להחזיר״ לה אחר כך, למרות שזה יכול להיות לא בוגר.אבל החיים זה גלגל, את יודעת, מחר זה יכול לבוא אליה בהפוכה, לכי תדעי.
    מקווה שהבנת משהו ממה שניסיתי להגיד
  • כנראה שלא הבנתן: לי ולבעלי יש באותו תאריך!
    חוגגים יחד! מסיבה אחת! מתנה רק לבעלי!!!!!
    אני לא יגיד לה כלום אבל כן יגיד לבעלי מחר שזה פוגע
    הקשר שלי איתה מבוסס בעיקר על הרבה הרבה הרבה טובות שעשיתי לה
    וכן נתתי לה המון מתנות בעבר
    ולא אי אפשר להחזיר לה הרי היא קנתה לבעלי אז הוא חייב להחזיר
  • לדעתי אין לך מה להיפגע.

אנחנו הפסקנו לקנות מתנות. די. למה צריך את זה? יוצאים יחד לארוחה כל המשפחה, חוגגים אבל בלי מתנות. זה סתם מעיק לדעתי.
  • קצת פוגע האמתתתת
    אני הייתי מדברת עם בעלי ורומזת לו שישאל מה הקטע פה? למה ככה?

• מיכל זה מה שאני יעשה
    שימרית זה נכון אבל היא כן קנתה רק לבעלי!
    אנחנו חוגגים יחד לשנינו יש יומולדת אז למה?
    כשאני חושבת על זה גם לא אמרה מזל טוב

• גם לא אמרה מזל טוב!?
  • מאמי יש מצב שהיא שכחה?

• תלוי מה יחסי הקרבה בינכן?

• גם אני הייתי נפגעת מעצם זה שכאילו אני לא קיימת ולא כי רציתי גם בושם ולא קבלתי...

מה יש לעשות? כלום.
    תיהני ותשמחי בשמחת בעלך...

• היית "צוחקת" איתה על זה שתודה על המתנה שהיא קנתה ל-כ-ם, אבל את לא בטוחה שהבושם יושב עלייך טוב.

או שתגידי לבעלך שיידע אותה שהיא הייתה צריכה להביא מתנה משותפת, ולא יפה ככה לקנות משהו רק לו. בכל זאת, עשיתם מסיבה משותפת. זה מתבקש.

• שיהיה מזל טוב לשניכם
    להפגע תלוי בטיב היחסים לעשות טובות כי אתן בסדר או לעשות טובות כי היא אדם שמרגיש שחייב לקבל ואת נחמדה מידי...
    מבינה אבל תהרגשה הלא נעימה...
    ביינתים קבלי שיעודד
    כי בעיני זה לא יפה וסתם מעצבן
  • אני לא הייתי נפגעת...
    זה קרה לנו ממש לאחרונה בעלול חגג יומולדת וקיבל מתנות מאחים שלו-שרובם הביאו לו כסף..
    אני לא נפגעת כי אני חושבת שאין ממה להיפגע,ולהיפך אני שמחה שלא קנו לי גם,ככה זה גם לא מחייב אותי לקנות להם..
    חוצמיזה שאני רואה אתזה שהם הביאו לבעלי מתנה-כאילו הם הביאו לנו,ולא חושבת שצריך להיפגע,
    ובוודאי שלא להעיר או לשלוח את הבעל-מי שלא מביא מאהבה אז עדיף שלא יביא בכלל...

ותהיו בטוחות שביומולדת שלי אני קונה לעצמי הרבה מתנות במקום כל מי שהיה צריך להביא לי...
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • קצת פוגע אבל לא הייתי מבזבזת על זה הרבה מחשבה, ביום הולדת (וכשחושבים על זה - בכלל בכל יום) עדיף להתרכז בדברים ובאנשים שעושים לנו טוב על הלב ולא על אלה שלא
  • עידכון: בעלי ממש נפגע גם בלי שאגיד לו כלום,
    הוא לא פתח את המתנה עד עכשיו,
    אמא שלו קנתה רק לי מתנה כדי לאזן את המצב בכל זאת מסיבה של שנינו,
    כל המשפחה שלו אומרים שהיא מתנהגת לא בסדר ומסתבר שגם עם המשפחה שלה היא ככה
    חמתי והגיסים שלי התלוננו בפניי על ההיתנהגות שלה ועל זה שהיא כפויית טובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה