שיתופים.. לא כל כך נחמדים אבל.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חח..
    מי שמסוגלת לקרוא על מחלות וכאלה שתשאר באזור..
    בקיצור היום הלכתי לרופא שלי.. כבר לא יכלתי להתעלם מהשיעול חנק הזה שמגיע בכל שעה של היום ומהלב שלי שדופק על 160 אחרי הליכה קצרצרה של כלום זמן..
    אז אחרי תשאול קצר ובדיקה פחות קצרה הוא אומר לי "כמה היית מעשנת ליום?"
    "בין 30 ל 35.."
    "ועכשיו?"
    "הרבה פחות.."
    "טוב. את צריכה לחדול באופן בהול מהסיגריות. מופיעים אצלך סימנים ראשוניים של מחלת ה copd (למי שלא יודעת - חסימה ריאתית הדרגתית שבסופו של דבר, אחרי כמה שנים, החולה נחנק למוות

15 תגובות
עמוד 1
  • נשמע ממש מפחיד!!!!!
    כמה נוראיות הסיגריות האלה, זה לא שווה את זה מאמוש!!!

לקופות חולים יש קורס גמילה ממש ממש טוב והם גם נותנים כדורים שעוברים להיגמל...

חברה שלי ואמא שלה היו מעשנות כל אחת כ-2 קופסאות ביום עשו את הקורס + הכדורים ונגמלו..!! כבר שנה וחצי לא מעשנות, כך גם ידיד שלי ובעלי שהיו מעשנים כבדים נגמלו

רק צריך אמונה וכוח רצון ואת תפסיקי עם הסיגריות

בהצלחה
  • מתוקה ! את מסוגלת ! בהתמדה ובתמיכה נכונה את תפסיקי לעשן !!!
    אני לומדת בבית ספר לאחיות ועשיתי התנסויות במחלקות פנימיות ותאמיני לי ראיתי שם מחוזות שבאמת כל מי שמעשן חייב לעבור במחלקה פנימית (מחלקת ריאות ) זה פשוט מזעזע . מאחלת לך שתפסיקי לגמרי לעשן ולא תחזרי לזה לעולם!!!
  • בתור מעשנת לשעבר אני יודעת ומבינה כמה זה קשה להיגמל מהסגריות לחלוטין!!!
    אבל בנינו...? הכל תלוי ברצון שלך! אם את באמת באמת רוצה את זה את תצליחי להפסיק!
    תאמיני בעצמך, תירצי את זה מספיק וששום דבר לא ישבר אותך!
  • אה................

ולהוסיף משהו................... כמו שאמרו לך פה...

את צריכה לרצות את זה הכי הכי שבעולם!

כי בלי רצון חזק חזק שום דבר לא יעזור לא כדורים, לא היפנוזה ולא כלום

רק לרצות ולהאמין שתצליחי
  • ווואי נשמע באמת מפחיד

• וואי וואי עכשיו תשמיני

סתם מאמי... העיקר הבריאות יותר מהכל!!!!!!!!

תחשבי איזה כיף יהיה לרוץ ולהשתולל עם הילד שלך. תחשבי על הבריאות שלו ותחשבי על החיסכון הענק שתחסכי

אני הייתי מעשנת 12 שנים והפסקתי לפני ההריון הראשון. עכשיו אני לא מסוגלת להריח סיגריה. זה עושה לי מיגרנות והרגשה רעה...

נשמע שאין לך הרבה ברירות, בהצלחה רבה
  • איזה מפחיד!!!! גם אם לוקחים את דבריו של הרופא בערבון מוגבל כי הם אוהבים להפחיד - נשמע נורא. יאללה, תיכנסי בעיון בכל הכוח!!! תפסיקי לגמרי מיד, תעברי כמה ימי טירוף מוחלט על סף עילפון אבל אחר כך יהיה לך קל יותר... יש גם הרבה תכשירים היום - מדבקות, מסטיקים נראה לי גם
  • איזה מקסימות אתן!תודה רבה בנות!!
    לגבי ההשמנה ציינתי שאני מתה מפחד כי כבר עברתי תקופה של השמנה קיצונית בהריון והוא סידר לי דיאטניתשתסביר לי בדיוק איך לעשות... יותר טוב מזה אין

• וואי מאמי איזה מלחיץ ואני בעצמי נלחצתי
  • טניו'ש אני אוהבת אותךךך מלא!!

• וואי באמת מלחיץ
    שיהיה בהמון הצלחה ובקלות ב״ה

• אוי ואבוי

אבל נשמע שהרופא אחלה! שאת בידים טובות!

בהצלחה!!
  • שיהיה בהצלחה בקורס גמילה זה הדבר הנכון לעשות..
    מלחיץ אבל עדייף הלחצה מאשר שתמשיכי לחוש לא טוב בנשימותיך..
    תקחי את עצמך בידיים למען בנך את צעירה ואת יכולה ובכל שלב גם אנו כאן נתמוך בך
  • טוב אני לא חושבת שיש סיבה טובה יותר להפסיק לעשן חוץ מזאת
    תתמידי תתמידי תתמידי בגמילה - זה בשביל הבריאות שלך!
    ליעדי צריך אמא צעירה ובריאה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה