היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה לקחת לאופק אוכל, מרק ושישאר חם ואין לי איפה לחמם.......
יש עצות איך לשמור אותו חם? לפי מה שביררתי אין להם בייבילנד איפה לחמם אוכל... ואני לא אקח סיכון , כי אני לא יודעת איזה אוכל מוכרים שם.......
מה עושים?
11 תגובות
עמוד 1
אז אל תקחי מרק - תקחי פרות תקחי מטרנה תקחי משהו שהיא כן יכולה לאכול ולא צריך חימום
חשבתי על זה....... אבל פירות היא אוכלת בבוקר...
ומה לא לתת לה אוכל רגיל? גם ככה היא בקושי אוכלת
היא לא אוכלת מוצקים?.... יש שם מין מסעדה כזו עם אוכל מבושל אם אני זוכרת נכון אם היא לא אוכלת מוצקים תתני לה באמת משהו שלא דורש חימום ואת המרק תתני אחרי הצהריים לא יקרה כלום
מה עם תרמוס? ככה שמרתי על החום של המים שהיו 'טנים ואכלו רק מטרנה.
לי יש בבית תיק שומר חום קטן שאפשר גם להכניס לשם שני בובקים עם שמים את הקלקר בלי הקלקר אפשר להכניס קופסת אוכל קטנה וזה שומר על חום. אני מחממת את המרק קצת יותר מבדרך כלל עוטפת במגבת ושמה בפנים ככה שאחרי שעתיים המרק חמים ואפשר לאכול.
יש לי תיק שומר חום אבל הוא ענננננק
כנראה שבאמת הכי טוב לקנות משהו בקפיטרייה השאלה מה יש שם???
רק סנדווצים וכאלה זה בעייה, אני זוכרת שיש כריכים, בורקסים וקורסונים, נקווה שאני ימצא משהו
עניין המרק קצת מסורבל למרות שהאלו פה כמה רעיונות שחשבתי עליהם כשקראתי את הודעתך דבר נוסף היא לא אוכלת סנוויצים עם טונה / סלט ביצים / גבינה /חביתה עדייף סנוויץ שאת מכינה מאשר בחוץ למרות שגם בחוץ פעם ב זה לא נורא בהצלחה
אני הייתי עושה כמו שאיפי אמרה . מחממת יותר, עוטפת במגבת ושמה בתיק שומר חום
אבל אם את באה לבייבילנד בערב אז למה היא אוכלת מרק שם? למה לא בצהריים ?
אני במקומך הייתי מביאה דברים כמו פשטידה , קציצת ירק , כריך וכד'...
כנראה אני ישים בתרמוס....
מיכלי, מחר אני הולכת בצהריים... ויום חמישי בערב...... בערב היא אוכלת רק בקבוק... לא שום דבר אחר אז בחמישי לא תהיה בעיה.. הבעיה היא מחר אבל תרמוס הוא רעיון מצוייייין
חחח אורטל כמה שזה מצחיק זה עצוב אני באותה הסירה
לגמריי באותה סירה.......
חשוב לי כל כך להביא לה צהריים לשם כי אני אומרת אולי מחוץ לבית היא תאכל יותר מ- 2 כפיות.....