אמצע שבוע 5 ועדין אין בחילות - קצת מוטרדת.. :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות, אני דיי חדשה כאן באתר, רציתי להתייעץ אתכן ואשמח מאוד לשמוע את דעתכן מתוך ניסיון, ידע וסתם דעה אישית...

אני בשבוע ה-5 + ארבעה ימים. שבוע הבא אני אעשה בדיקת בטא נוספת (בראשונה ראשונה יצא לי 180 שזה היה בטווח ע"פ השבועות הראשונים).

יש לי את כל הסימנים האופייניים, ולאחורנה התווסף גם רעב מוגבר בשעות הלילה, אך הסיפטום היחיד שעדין אין לי זה בחילות. לא שזה דבר כיף, אבל אני יודעת שזה הליך נורמלי ותקין בהריון. אני בחורה שרגישה לבחילות וסבלתי מבחילות איומות גם בימי המחזור הראשונים והחזקים.

נראה לכן שהמצב הזה נורמלי, האם הבחילות צריכות כבר לצוץ או שמא בשלב מאוחר יותר?

זה הריון ראשון ואני כול הזמן מטרידה את עצמי ב"אם ו"אם".....

אשמח מאוד לשמוע את דעתכן...
    תודה רבה ויום נפלא!
10 תגובות
עמוד 1
  • "תסמיני הריון" לא מבטיחים את זה שההריון באמת תקין.
    הריון יכול להיות תקין בלי שום תסמינים. אין סיבה לדאגה.

• תשמחי שאין לך בחילות
  • לי לא היו בחילות בכלל
    בשום שלב

זה לאמעיד על תקינות ההריון אין לך מה לדאוג
  • כמו שדנה(מותק עם כולם) אמרה-
    תשמחי שאין לך בחילות
    חחח היא לגמרי צודקת !!!

בעזרת השם הכל בסדר ותקין !!
    מחשבות חיוביוות!!!!!!!!!
  • תודה רבה לכולכן בנות מקסימות! מקווה מאוד שהכל יהיה בסיידר, בכול מקרה אני אשתדל להירגע ופחות להיות מוטרדת....
  • תשמחי שאין לך בחילות
    לי היו קצת ואני בהפרש של יום ממך 5+5 . זה לא קשור לתקינות הריון.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • לי לא היו שום תופעות, שום כלום, מלבד צרבות בשלב מתקדם יותר והכל היה מושלם

• ברוכה הבאה
    גם אני מיכל וגם אני בת 28 .
    אין בחילות זה מצויןן
    אני חוויתי בחילות בהריון הראשון וזה היה סיוטטטט
    זה לא אומר שההריון לא תקיןןןן

• תודה רבה בנות!
    שלא תבינו לא נכון, אני שמחה שבינתיים אין לי בחילות מצד אחד, פשוט איך שאני מכירה את עצמי, אני בחורה שרגישה לבחילות והרבה ומפתיע אותי שאין לי בחילות בשלב זה...
    אני כמו אמא פולנייה שמחפשת רק את הפסימי

חלילה... אני צוחקת... מקווה שהכל יהיה בסדר ולכל אחת מכן מוסרת הרבה בריאות והמשך הריון מוצלח וקל
  • ואוו את מזכירה לי את עצמי גם אני בכיתי שאין לי תופעות בתחילת ההריון ומשבוע 8 הקאתי את נשמתי , בחילות נוראיות והרגשתי כמו סמרטוט.
    זה יכול להגיע אח"כ וגם אם לא זה לא אומר שזה לא בסדר ככה הבנתי כשחשבתי שמשהו לא בסדר כשלא היו תופעות.
    יהיה בסדר בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה