עדכונים קטנטנים אבל ארוכים... שוב.... :) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לעדכן קצת.... אז אחרי שהשתפכתי פה וקיבלתי שטף של עצות, תמיכה וגם כמה בעיטות במקום הנכון המשכתי עם זה הלאה... כפי שאחת מכן המליצה לי קודם כל התקשרתי לטיפת חלב ובכיתי לאחות. היא ביקשה שאבוא אבל לא הסתדר לי כי נהג מונית מטומטם ועצלן לא רצה להרוויח כסף ולחפש את הכתובת ואני לא יודעת להסביר איך מגיעים אליי כי אין פה מספרים ורחובות ואני לא מתמצאת במושב.... איזה בושות!
אז הזעקתי את בעלי, הוא מסר לחמתי את עדן לחצי שעה ופשוט ישבתי ודיברתי איתו... הסברתי לו שקמתי בבוקר אותו דבר כמו אתמול ורע לי, ואני חייבת לדבר על זה עם מישהו...לקחת אותי לאחות טיפת חלב הוא לא הסכים כי הוא לא סובל אותה ומשום מה נבהל שאם אני מתלוננת לה שרע לי יקחו ממני את עדן אם היא תתלונן לשירותי רווחה שאני לא מסוגלת לטפל בה...
16 תגובות
עמוד 1
היה כיף ! גם אני מאד נהניתי להתאוורר ככה סתם באמצע שבוע יש לך ילדה מקסימה , מקום מקסים לגור בו והרבה הרבה רצון לשינוי
איזה חמודה באבי, כל הכבוד לך על היוזמה!!!!! דנו'ש אני מקווה שיהיה לך רק טוב מאמי, מגיע לך.. אם היינו גרות קרוב לא היית מגיעה בכלל למצב של השיעמום והבאסה שאת חווה כי פשוט הייתי חוטפת אותך ואת עדן הקטן כל יום אליי!! מתה עלייך - את בחורה נדירה וטובה! תמשיכי כמו שאת עושה ובע"ה תצאי מכל הסיפור הזה מהר.. אגב לגבי בעלך - יש אנשים שהם מטבעם נלחצים כשהאדם הקרוב אליהם סובל ומרוב לחץ הם מבטאים את הדאגה בעצבים ובקללות..זה פשוט הלחץ, אל תכעסי עליו הוא דואג לך
דנה, רק תדעי שאני בסופר והייתי חייבת לכתוב לך שאני כל כך גאה בך!!!!!!!!!!!!!!!!!! עשית בדיוק מה שקיויתי שתעשי ואף יותר!!!!!
זהו. אפרט בהמשך כי הקופאית חסרת סבלנות
טוב לשמוע שהיה לך יום נחמד, את צודקת שלשבת ולא לעשות כלום יכול לשגע מישהו!
אני הייתי בחופשת לידה חמישה חודשים וחצי (רק בגלל שהחופש נגמר לי בדיוק כשהתחיל החופש הגדול ובגלל שאני מורה לא הייתי צריכה לחוזר לעבודה) וממש הרגשתי כמה שזה חסר, השיח עם מבוגרים, להתלבש ולא להסתובב כל היום בפיג'מה, לראות אנשים ולא להיות תקועה בבית עם תינוק שלא מסוגל לנסוע בלי לצרוח ובגללו גם לא יכולתי לצאת מהיישוב ולפגוש אנשים. אז אני מבינה אותך, זה כייף שבאים לבקר, ואם הייתי גרה קרוב אלייך אז אני בטוחה שהייתי שמחה לפגוש אותך (ואת אותי
את רואה שאת יכולה??? גאה בך!
כל הכבוד , באמת הלוואי ותעלי על דרך המלך!
כלכך שמחה לשמועעעעעע עשית לי את הערבבב
הלוואי ורק כמה שיחות פשוטות ויציאה להתאוורות - זה מה שהיית צריכה בסה"כ ....
יאלה תפתחי דף חדש עם אמא שלך וחמתך - בשביל עדן!
יופי ממש כל הכבוד וגלי את ממש נסיכה
ישר כוח ענקי יש לך לב זהב
איזה יופי שמחה לשמוע שהמצב משתפר.. סורי את בעלך למקפיא
כל הכבוד לך! נשמע שעלית על דרך המלך!!!!!
איזה מלכה גלי שהגיעה אלייך!
מאמי אני כל כך שמחה לשמוע שהמצה השתפר
ציטוט:פורסם במקור על-ידי meytal030
כל הכבוד לך! נשמע שעלית על דרך המלך!!!!!
איזה מלכה גלי שהגיעה אלייך!
כול הכבוד שעשית למען עצמך ולמען עדן הקטנה בהצלחה בהמשך את על הדרך הנכונה גלי כל הכבוד לך יישר כוח
כל הכבוד לך
דמותק עם כולם-
גם אני שהקטן היה בגיל חודשיים רקהתחלתי לצאת מהבית- וזה היה טוב לי וטוב לו השגעתי מלהיות בבית כל הזמן