טיפול מבוטל ): - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה מבאס לקבל כזו הודעה
    הייתי אתמול באולטראסאונד ויש לי יותר מדי זקיקים
    בגלל ההיסטוריה שלי לא רוצים לקחת סיכון להריון מרובה עוברים..
    ואני לא יודעת אם זה יותר מעצבן אבל מסתבר שהעובדה ששילמתי הון תועפות היה מיותר!! מסתבר שגונל הביטוח שלנו היה מכסה- ואילו את התרופה שהרופא נתן לי שילמתי סתם אלף דולר!

בהצלחה לכולנו
7 תגובות
עמוד 1

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • מסתבר שצריך על כל תרופה לשאול בדיוק האם זה מכוסה או לא..
    נושא הביטוח כאן ממש קשה להבין
    אבל אני לא אוותר על זה! הם אמרו לי לפני שבכלל התחלתי את הטיפול שתרופות לא מכוסות בכלל, ועכשיו מסתבר שחלק כן מכוסה אבל לא בבית מרקחת רגיל
    כאילו בכוונה שיקרו לי
    הם לא מכירים אותי אני הולכת לקבל את זה חזרה
  • איזה באסה!! גם לי זה קרה , הזרעה שהתבטלה בגלל ריבוי זקיקים..
    הכל לטובה.. בע״ה טיפול הבא הם ידעו מה המינון המתאים לך..
    אני בטח ישמע חסרת אחריות, אבל בחודש הזה שהתבטלה לי ההזרעה עדיין עבדתי בבית כדי לתת בכל זאת צאנס ולא לאבד את החודש.. אמנם צעדים נואשים אבל הייתי חוזרת על זה שוב אם הייתי חוזרת אחורה.. לשיקולך ;)
    בהצלחה!!

• כן אני יודעת שאנחנו יכולים אבל ההמלצה היא כמובן לא

• טוב תשמעי, אם יש לך יותר מידי זקיקים זה אומר שעל בטוח היפים מביניהם יבייצו, אז אני מציעה לך לעבוד טבעי, יש לך סיכוי ואולי אפילו תהיי מופתעת בעוד כמה ימים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה