אוף אוף אוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יווואווו למה?? :((( אני שונאת את המחזור הזה פשוט שונאת!
    ולא רק שהוא מגיע וזה הכי מבאס בעולם, אלא גם מגיע ממש כואב!

למה המחזור בחודשים האחרונים כל כך כואב?

עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי כמו שהמלצתן לי והכל תקין. עשיתי גם TSH ויצא 1.54 (מדדים נורמליים זה בין 0.35-5.5) זה גם תקין נכון?

מה יכולה להיות הסיבה הארורה?
16 תגובות
עמוד 1
  • יש המון סיבות נוספות שגורמות לכאבי מחזור חזקים ועל זה יכול לענות רק הרופא שמטפל בך שמכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך. אני תמיד ממליצה על רופאת משפחה שיכולה לעלות על חולשות ולהפנות אותך לרופא המומחה המתאים. המון בהצלחה

crazy woman!
  • ממי את לוקחת משכך כאבים?? תנסי לשים בקבוק חם על הבטן זה עוזר המון.
    מקווה שיעבור לך מהר מותק
    Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • יש המון סיבות נוספות שגורמות לכאבי מחזור חזקים ועל זה יכול לענות רק הרופא שמטפל בך שמכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך. אני תמיד ממליצה על רופאת משפחה שיכולה לעלות על חולשות ולהפנות אותך לרופא המומחה המתאים. המון בהצלחה

crazy woman!
  • גם אצלי כאבי המחזור זה משהו בלתי נסבל. אני הרבה פעמים נאלצת להיעדר מהעבודה - עד כדי כך.
    עברתי דיקור סיני - לא עזר
    גלולות עזרו קצת אבל שנאתי להכניס לעצמי הורמונים אז הרבה לפני שהתחתנתי, לפני איזה 10 שנים, החלטתי שאני לא לוקחת יותר גלולות.

מה עושים? נורופן או אדוויל ורצוי לפני שהכאבים ממש מתחילים.
  • האמת שבחיים לא סבלתי מזה...
    אנחנו מנסים להיכנס להיריון ובחודשים האחרונים רק נהיה ממש ממש כואב
    גם ככה הדבר הכי נורא בכל חודש זה לגלת את המחזור הזה וכשהוא בא עם כזה כאב.... כאילו משקף את הכאב הנפשי :(

עוד חודש נשאר לרופא פיריון מחכה לזה בקוצר רוח!!!

הבדיקות היו תקינות - הפרופיל וה- TSH (נראה לי בכל אופן כי ה- TSH יצא 1.54

יש לכן רעיונות למה בכל זאת אנחנו לא מצליחיםן? (אני עושה בדיקות ביוץ ומראות חיובי ובעלי עשה בדיקהת זרע והכל תקין

crazy woman!
  • תבדקו חשש לאנדומטריוזיס תקראי על זה קצת אני ממש לא רופאה סתם רעיון לבדיקה...
    כי זה קשור לפעמים לכאבי מחזור חזקים
  • קראתי על האנדומטריוזיס... אם הרופא נשים בדק אותי ובאולטרסאונד לא ראו שום דבר והוא אמר שהכל תקין... זה שולל את זה , לא?
    האמת שהבדיקה הייתה למעלה מחצי שנה...
  • ממי אי אפשר להתעלם מהסמיכות של הדברים , את אומרת שאף פעם לא היו לך כאלה כאבים אז אני בטוחה שיש קשר ללחץ. ברפואה הסינית לחץ ומתח "תוקעים" את הכבד, הכבד אחראי על זרימת דם תקינה, לכן תקיעות שלו תשפיע על הווסת. נסי לשתות מים חמימים עם לימון, זה יכול להקל :) ואל תשנאי את המחזור שלך, זו הריקמה שתעטוף את הבייבי שלך כשתהיי בהריון, וטוב שהיא מתנקה כל חודש כך הגוף מחדש את עצמו. ההריון שלך יגיע וזה בטוח!!! עד אז..נסי להיות רגועה יותר ( אני יודעת כמה זה קשה....) בהצלחה

• אולטרסאונד לא יכול לשלול אנדומטריוזיס, רק בדיקה שנקראת לפורוסקופיה. אולטרסאונד במקרים מסויימים יכול לאשר אנדומטריוזיס - למשל כשרואים משהו חריג אבל לא יכול לשלול אותו. את אומרת שהכאבים התחילו לאחרונה ולדעתי זה פחות אופייני לאנדומטריוזיס (אני לא רופאה או משהו - רק דעתי האישית), כי אנדומטריוזיס זה בדרך כלל משהו שסובלים ממנו לאורך זמן ולא משהו שמופיע בפתאומיות.
    אולי הכאבים נובעים ממשהו אחר, כדאי לספר הכל לרופא ואולי לבקש צילום רחם לראות שאין אישהן חסימות.
    אני מאז שהתחלתי לנסות גיליתי כל מיני דברים על המחזור שלי שמעולם לא שמתי לב אלייהם קודם, ואני בטוחה שזה היה אותו דבר תמיד כמו כאבים כמה ימים לפני, אורך המחזור שמשתנה וכו' ופשוט לא יחסתי לזה חשיבות ועכשיו אני שמה לב לכל דבר.
  • אגב טלי אני שאלתי את הרופא שלי לגבי האנדומטריוזיס והוא אמר לי שאני ממש ממש מקדימה את המאוחר ושהבדיקה לזה כמו שאמרת היא ניתוחית, ביקש שאפסיק להכניס לעצמי סרטים לראש....

• ג'סי אני חושבת שהרופא שלך צודק, וזו באמת לא בדיקה פשוטה שכדאי לכל אחת לעבור, אם הוא היה חושד שמדובר באנדומטריוזיס הוא היה מפנה אותך בעצמו. לגבי צילום רחם את עדיין רוצה לעשות? אני התחלתי לשקול את זה גם במידה וההזרעות ללא הורמונים לא יצליחו. כי אם אני אעבור למשהו יותר רציני אני ארצה לדעת שאין חסימות והכל תקין לפני שאקח תרופות סתם ובסוף יסתבר שזו בעיה אחרת
  • אני עושה חודש הבא אם לא אקלט החודש, קבעתי תור :)

• ממי אולי הסיבה שאת כל כך בכאבים היא PMS? אני יודעת שהרבה פעמים משתמשים בזה בצחוק, אבל זאת בעיה אמיתית שגורמת לכאבים ולמצבי רוח כמו שאת מתארת בזמן המחזור (יותר מהרגיל, זאת אומרת...) בעיקר כאבי בטן... אולי תשאלי את הרופא שלך אם יש מצב שזה זה...
    בנתיים מצרפת לך כתבה על התופעה...כתבה על התופעה
  • בנות מדהימות!!! תודה רבה רבה לכן! הפורום הזה כל כך חשוב לי!!

מקווה שלא אצטרך לסבול את הכאב חודש הבא

• Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה