היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ןלשם שינוי לא של הבייביז.... יוצאת לי שן בינה ( כפיצוי על הסופר טפשת הריון שלקיתי בה...) בא לי לקחת פלייר ולעקור אותה בעצמי!!!!!!!!!
7 תגובות
עמוד 1
תמרחי לעצמך טי ג'ל? תאכלי דברים קרים? שלוקים? אולי נשכן מהמקפיא? סתם, תתחברי לעירוי אופטלגין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פתאום אני מרגישה זקנה... כבר עקרו לי שן בינה אחד, אז הספקתי לשכוח מכאבים כשהם גדלים... אבל הייתי כמו תינוקת, אכלתי גזר כדי לגרד את האיזור. תנסי גם משחה לתינוקות, למה לא
לי יצאו 2 שיני בינה והשלישי בדרך... פשוט לקחתי אופטלגין ואחרי שלושה ימים בערך, זה עובר... הכאב נהיה רק כשהחניכיים נבקעות וזה עניין של כמה ימים
אני לקחתי אופטלגין וזה עזר יופי
מה שונה בהריון? מבחינת האם מותר לקחת אופטלגין? מותר..
יצאו לי שתיים ביחד אחת בכלל לא שמתי לב... אבל השניה יצאה חצי כזה ובגלל שיש תופעה של רגישות בחניכיים בהריון(מסתבר) הרופא אמר שיש קצת דלקת כי זה התנפח סביבה
כשלי זה קרה זה היה פשוט סיוט. היה נורא קשה. ההמלצה היחידה שלי, 2-3 כדורי אופטלגין או אופטלגין נוזלי. ממש עזר לכאבים. תרגישי טוב!