שאלה של פיצוי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם נניח בן אדם מחליק ונופל במסעדה, לדוגמה, ולא קרה לו שום נזק, מלבד עוגמת הנפש והמכה החזקה שקיבל, המקום אמור לפצות על כך?

כבר לא פעם קרה שאחד מאיתנו מחליק ונופל:
    - שקד קיבל פעם כיסא אוכל לילדים לא יציב במלון ששהינו בו ביום כיף, הוא החליק יחד עם הכיסא וקיבל מכה חזקה בלחי מהשולחן. היה סימן כחול...

- אני פעם החלקתי ונפלתי במסעדה בגלל שמן שהיה על הריצפה. חוץ מהפאדיחה לא קרה כלום.

- בחודש שעבר שקד החליק באולם אירועים/מסעדה בגלל מי המזגן וקיבל חבטה ממש ממש ממש חזקה בראש (התמונה עד עכשיו לא יוצאת לי מהראש
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
6 תגובות
עמוד 1
  • במקומות אלו צריך להיות ביטוח צד ג' שמבטח פגיעות גוף ורכוש . פגיעת רכוש לא התיתה כן , כדי לדעת האם מדובר בפגיעות גוף חייבים אישורים כולל ציוני רנטגן וכו מבית חולים . בלי אישורים מוסמכים אף אחד לא ישלם שוב דבר .
    על עוגמת נפש ביטח צד ג' לא מחסה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אם באותו רגע לא פינית את עצמך באמבולוס לבית חולים את לא יכולה לתבוע או לבקש פיצוי. ברגע שעזבת את המקום מרצונך כאילו ויתרת לבעל המקום

• אין דבר כזה פיצוי על עוגמת נפש.
    רק על פגיעה בגוף/ברכוש.
    וזה לא נכון שאם עזבת אז אבוד. את יכולה לקבל מכה, ללכת הביתה ובערב יתברר שיש לך זעזוע מוח.
    עדיין אפשר לקבל פיצוי.
    אבל אם לא קורה כלום, אין לך מה לתבוע.

• הבנתי.
    תודה
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • בדיוק!
    שלא נזדקק לזה לעולם!
    אני חושבת שאין מה לנסות להוציא מכל מיני מקומות כספים רק בגלל שאנחנו לא שמנו לב, הדברים האלה נרשמים ובסופו של דבר זה יסובב נגדנו....

• עינבר זה לא עניין של כספים, אלא עניין של ללמד לקח... דברים כאלו לא צריכים לקרות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה