דייסות עם חלב אם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי ניסתה פעם לעשות את הדייסת אורז או קורנםלור בחלב אם ?

האם הכנתן את הדייסה להאכלה מבקבוק או סמיך יותר להאכלה עם כפית ?

7 תגובות
עמוד 1
  • חשבתי על זה אבל תמיד היתי בהרגשה של "חבל לבזבז" כי חלב אם הוא יקר. חחחחחחח
    לפחות בשבילי.
    היתי מכינה להם דייסות לא קנויות, מבשלת.
    אצל אוריקי זה הלך מצויין ואצל אמילי זה תמיד נגמר על הראש שלי בלי שאף כפית נכנסה לה לפה.
  • ברור שעשתי
    רז סבלה מרפלוקס קשה ובשניידר אמרו לי בפירוש להוסיף לה דייסה לחלב שאני שואבת ( מגיל חודשיים)
    אז הייתי שואבת חלב ועל כל 100 סיסי הייתי מוסיפה 3/4 כפית של דייסה

• אהה ונתתי בבקבוק

• אני רק התחלתי עם דייסה עכשיו
    מוסיפה לבקבוק עם פטמה עבה יותר
    כי הוא רק מתרגל עכשיו למוצקים בכפית וזה לא הולך משהו

• מעניין אם אפשרי לעשות את השילוב הזה.....
    תתקשרי למטרנה תתייעצי בעניין עם דיאטנית שלהם- בהצלחה!

• אני בדיוק בשלב הזה.
    מכינה. שמה 100 חלב שאוב ודיסה, כהה שהתערובת תהיה מספיק סמיכה להאכלה בכפית.
    הבעיה היא שכשמגיעים למרקם הרצוי, זה נשמר רק כמה דקות ואז הוך להיות דלילד כאילו לא הוספתי דייסה...
    היום התייעצתי עם תזונאית מטרנה בביבי לנד והיא אמרה שהבעיה ידועה, קורת רק עם חלב שאוב ולא יודעים למה. אמרה שעם תמ"ל זה לא קורה...
    אם למישהי יש תובנות אחרות אשמח לדעת

• אני הייתי מוסיפה כפית דייסה לבקבוק השאוב של הלילה, הרגיש לי טוב "להסמיך" את החלב שלי, נתתי בבקבוק.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה