היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אנחנו אחרי סקירת המערכות תודה לאל הכל בסדר עם הגוזלי שלנו הוא במשקל נורמלי וכבר במצב ראש אבל עדין הוא בקושי זז - שעשינו אולטרסאונד אצל אוראלי - הוא לא הפסיק להשתולל לא הפסיק לזוז ולבעוט ולעומת זאת הגוזלי הזה ממש עדין לא זז ולא משתף איתנו פעולה
13 תגובות
עמוד 1
העיקר שהכל תקין
העיקר שהכל בסדר !!! כל ילד והקצב שלו...
ב"ה שהכל תקין
ממי להב היתה בדיוק אותו הדבר, עד שבוע 27 ממש בקושי הרגשתי אותה אפילו לא הייתי בטוחה שמה שאני מרגישה זה תנועות. ותראי אותה היום, היא זזה תאמיני לי היא זזה חחחחח
ברוך השם הכל תקין ושימשיך כך
בהיריון השני ובהיריון השלישי לא הספקתי לאכול ביום של הבדיקות והבדיקות נערכו בשעות הצהריים המאוחרות וזה גרם לעוברים להיות עייפים וכבדים מכדי לזוז ולשתף פעולה- אולי גם את לא אכלת לפני וזה השפיע- הכי חשוב שבסופו של דבר התוצאות יצאו תקינות. בכל מקרה המשך היריון כייפי.
תודה רבה בנות
יסמין לא היתי בונה על זה. אמילי לא זזה בהריון והיום אין מצב שהיא יושבת בשקט!!!
גם שלי היה סנוב בבדיקות ולא הראה פנים אפילוו
ב"ה שהכל תקין אצלי את הקטן לא הרגשתי בכלל, והיום הוא היפר קטן ככה שממש לא הייתי בונה על זה
ב"ה המשך קל ותקין
גם שלי בקושי זזה ובקושי הרגשתי אותה והיום בלי עין רעה 5 אז העיקר שהכל תקין5
תודה רבה בנות - אין עליכן
מאמי גם אצלי היא בקושי הייתה זזה והיום תאמיני לי היא זזה ועוד איך זזה חחח לא מתעייפת לרגע