בוקר טוב :) מי כאן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

19 תגובות
עמוד 1
  • צולי? את בחופשת לידה או משהו???
    עוד נתרגל בסוף!!!!

• פה
  • אני
  • פששש הפורום ממש מלא
  • שיעבור מהר המון חיזוקים חיובים

אין לך נעילת ילדים באוטו? את חייבת לשים נעילה שלא יפתחו הילדים את הדלת בזמן הנסיעה

• יש נעילת ילדים רק בצד שהושבתי אותו (שזה הצד של טלטל בד"כ) אבל הוא עבר לצד השני כי שם לא הצליח לפתוח.
    אחרי שיחה אתמול עם אחת האימהות הבנתי שחבורת הילדים הבוגרים עושה פוזות על כל חבורת ה"צעירים" וזה לא משהו שמכוון ספציפית לילד שלי. הילד שלי היחיד שמגיב בכזו רגישות. בנוסף לזה הוא מתנהג לגמרי אחרת אחרי שנרגע. אז אני נוטה להאמין שזה כנראה איזשהו קושי ספציפי שלו מול העובדה שהוא כבר לא הכי גדול בגן לא הכי שולט וכו מה שהיה עד היום. הוא יצטרך להשלים עם זה. בנתיים אנחנו מתנהגים איתו בהמון סבלנות. ה-מ-ו-ן. המון חיבוקים המון אהבה, לא נשאבים למקום שאליו הוא סוחב אותנו וזה עובד יופי ואני מרגישה שיפור אצלו. אמנם זה נשמע כאילו זוועת עולם אבל יחסית לימים קודמים זה סוג של זהב....

• כל הכבוד שיש לכם סבלנות - זה ממש לא מובן מאליו
    מי כמוני יודעת
  • כל הכבוד על הסבלנות והתמדה .. רואים שסבלנות והתמדה משתלמים את תראי שכל יום יהיה יותר שיפור מהיום הקודם וזה מה שחשוב

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מתפקדת

• יהיה טוב בע"ה
  • גם אני כאן
  • גם אני ....
  • כל הכבוד על ההתמדה, העיקר שרגישו טוב בקרוב
  • נשמע לא פשוט בכלל!!
    כל הכבוד על ההתמדה!
  • החלמה מהירה

• ספירת הדם של איתן לא בסדר + גרון אדום וחום של 40 מעלות במשך 10 ימים. הרופאה אמרה "צריך לגמור עם זה" ואני מסכימה איתה.
    ככל הנראה תהליך זיהומי כלשהו.
    מקווה שהאנטיביוטיקה תשפיע.
    מחר אני נוסעת לעבודה ומשאירה את האוצר שלי בבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה