ויקי -בגדים לילדים מחול במחירים זולים!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שי אתר שנקרא NEXT מאנגליה בגדים מדהימים ולא יקרים ללא עלות משלוח ועם יכולת החזרה אם תרצי....
9 תגובות
עמוד 1
  • לאלין קניתי כמה פעמים גם אני ממליצה

• יפה של אמא-אני לא מצליחה להרשם -הם כותבים CONFIRM NUMBER מה זה בידיוק?????יואו אני מרגישה בורה ....
  • גם אני לא מצליחה להרשם. הוא לא נותן עם כתובת ישראלית.
    ויקי, איך נרשמת? (איזה מוזר לפנות אלייך בשם

• ויקי-אמא של התאומים .פנית לאתר הישראלי?????ז"א נכנסת לישראל??????(הדגלים שלמטה....תבחרי ישראל)
    ראית?נכון דברים חמודים ולא יקרים?????
  • תאמת שלא פניתי לישראלי. שרשמת לי פעם קודמת על האתר אז נכנסתי וניסיתי להרשם ולא הצלחתי.
    אני אנסה עכשיו.... שניה

• כן גם לי זה קרה בהתחלה ואח:כ חברה שלי העירה את תשומת ליבי לפנות לישראלי אבל גם שם נתקעתי....תעדכני אותי איך הלך...........
  • נרשמתי בלי בעייה.
    אבל אתר לא זול!

• טוב מחר אני יעזר בך לא יודעת משהו נתקעתי אולי בגלל שמיהרתי...הוא לא מאוד מאוד זול אבל יחסית המחירים סבירים והמוצרים מאוד איכותיים ככה שמעתי מחברות....
  • בכיף. רק שמחר אני בבייבילנד מהבוקר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה