שאלה קצת מצחיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משפצים לנו את מקום העבודה
    קודחים לי במוח כבר שעתיים והרעש נורא
    נראה לכן שפיץ מפחדת? מרגישה? שומעת? אני מפחדת... כל פעם שיש רעש היא זזה בלי הפסקה.
    אין בעיה להישאר במקום או שעדיף להתרחק?

אני מקווה שלא יצאתי סתומה

9 תגובות
עמוד 1
  • לא נראה לי שזה מפריע לה
    או לפחות מקווה שכך

• אני חושבת שהיא שומעת הכל, ורעשים פתאומיים חזקים כן יכולים להטריד אותה. העיקר שתהיי רגועה, כי אם היא תרגיש שאת בלחץ זה יטריד אותה יותר, לדעתי.

• לא נראה לי..
  • מסכימה עם קרן
  • היא שומעת.
    יש מצב שגם נבהלת
    אבל זה לא יזיק לה.
    כמו שקרן אמרה, תשתדלי להישאר רגועה כי ממך היא קולטת את הפחד, חרדה, התרגשות וכו'

• אל תדאגי אולי היא שומעת אבל לפחד לא נראה לי

• היא שומעת. היא מגיבה לרעש, יכול ליהיות שהיא נבהלת כל פעם אבל-
    אם את מפחדת ומפרישה לה דברים שמתפשרים אצלה במח כפחד,
    אז היא תלמד שקדיחות וחפירות צריך לפחד מזה.
    אם תיהיי רגועה, אז יכול ליהיות שהיא תמשיך להבהל כל פעם, אבל בגלל אפקט ההפתעה, ולא תפחד מזה, אחכ כשהיא תצא לעולם.

אז...אל תפחדי חחח
  • איזה מתוקה!!!!!!!

זאת ממש ממש לא שאלה טיפשית!

גם שכאני עבדתי והייתי בהריון אז במשך כמה ימים שיפצו כמה משרדים שם וממש כאב לי הלב שהיא שומעת את הרעש... וכל הזמן ליטפתי אותה ואמרתי לה אל תיבהלי אני מצטערת חחחח...

לא נראה לי שהיא מפחדת.. תחשבי שהיא גם שומעת עמום יותר כיוון שהיא בתוך הבטן עם מי שפיר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה