תהייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול דפקו בדלתי תלמידות בית ספר במסגרת מבצע הקש בדלת. ועכשיו לתהייה, רק לי נראה הזוי ומוזר לשלוח תלמידים צעירים לדפוק על דלתותיהם של זרים? הרי ביום רגיל לא הייתם שולחים את הילדים לדפוק על דלת של בית שאתם לא יודעים מי עומד מאחורי הדלת, אז לעשות זאת מטעם בי"ס נראה לי מוזר ביותר. מה דעתכן?
21 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הנרשמת
  • שמחה לדעת שאני לא היחידה שחושבת ככה!
    נוסף לזה שאותי הן תפסו באמצע האכלה של שני הילדים לבד בבית ככה שהתעצבנתי יותר
  • בדיוק!!!!!!
  • בדיוק אתמול חשבתי על זה כשהגדולה שאלה אם כשהיא תהיה גדולה היא גם תאסוף ואמרתי לה שלא נראה לי
  • אמא ויותר - גם לי לא נראה שאאפשר זאת למרות שזה מוגדר (לדעתי) כפעילות בית סיפרית.

• נראה את המורה מכריחה אותי לתת לבת שלי להסתובב ולדפוק לאנשים על הדלת
  • אז כרמל שלי עשתה את ההתרמות להקש בדלת השנה
    הן הלכו בזוגות
    אסרתי עליה ללכת לבתים של אנשים, בעיניי זה מסוכן ומפחיד
    במקום זאת הן הלכו לקניון ועשו שם את ההתרמות, אספו מעל 500 שקלים
  • בית הספר יכול לחייב פעילות אחה"צ ללא השגחת מבוגר?

• טלטול פתרון יפה
    ונכון שהולכים בזוגות אבל גם שתי ילדות מול מבוגר או שניים לא בדיוק גורמים לי להרגיש בטוחה
    אמא ויותר- גם אני חשבתי על הורה מלווה אבל אז אני מניחה שהילד לא ירגיש בדיוק בנח ואולי אפילו יצחקו עליו. לדעתי אי אפשר לחייב כזה דבר
  • כן
    כמו שבבית ספר תיכון ניתן להתנות קבלת תעודה במחוייבות אישית=שירות לזולת

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• טוב תהיתי אם להגיב, אבל אני אעשה את זה.

אני עובדת באגודה למלחמה בסרטן מזה כ-8 שנים. מלבד העבודה שלי חשוב לי לצייין שמדובר בעמותה עם מתנדבים ועובדים מדהימים, אחד אחד.

האגודה קיימת למעלה מ-50 שנה בהם כל שנה בחודש אוקטובר נערך מבצע ההתרמה השנתי שלה, "הקש בדלת". אני בעצמי התרמתי עם חברה כשהייתי בבית הספר ואני רואה בזה שליחות חינוכית מהדרגה הראשונה.

התלמידים מחכים למדריכים שלנו ברחבי הארץ ומרגישים (ולא סתם) כי הם עושים משהו בעל חשיבות, הם אלו שנותנים לנו את הכוח מדי שנה חהמשיך ולפעול. פשוטו כמשמעו. שנה שעברה לא היו מספיק כספים לחלק מהתוכניות - אז הן הוקפאו לשנה הבאה.....משנה לשנה רואים את הירידה, קשה להתרים מכל מיני סיבות

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל, לי אישית מפריע שהילדים עוברים בין בתים שלא מכירים, מי יודע מי יפתח להם את הדלת??

ברור שזו עמותה חשובה שעושה עבודה מעולה וכו' זה בכלל לא הנושא
  • אורטל- יש משהו בדברייך, אבל שום ביטוח לא יכסה טראומה שעבר ילד
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • מתוקונת- חס ושלום בשום אופן לא הייתה בכוונתי לזלזל. אני מתנצלת אם הבנת את זה כך, בנוגע לזה שזה מפריע לי דיברתי בהומור. ברור לי שיש חשיבות עליונה לזה וכל תרומה שמטרתה להציל חיים היא דבר קדוש בהחלט. וכל הכבוד שאת מ****ה כל יום ע"מ לעזור לאחרים זה בהחלט לא ברור מאליו. הבעיה שלי היתה עם זה שילדים צעירים צריכים לדפוק ולבקר בבתים של זרים ללא השגחה. נכון, מעולם לא שמעתי על דבר שקרה אבל אני אמא ועם ילדי נולדו הפחדים. הפתרון שטלטול העלתה בהחלט מקובל עלי וככה כולם יהיו מרוצים. אמא ויותר את צודקת אבל התהיות קיימות ובדיוק בשביל זה נרשמתי לפורום, זה נראה לי מקום הולם לחפור בו
  • אורטל - אין ספק שהאגודה עושה דברים חשובים יחד עם זאת כאשר מפורסם ששכר המנכ"ל מגיע למעל 400,000 ש"ח לשנה לא בא לתרום וזו אחת הסיבות שירדו התרומות.....
    אבל בואי לא ניכנס כאן לויכוח אידיאולוגי (כן, אני בהחלט תורמת אבל לא "לכם")

בכל מקרה - אני לא אוהבת את הדרך הזו, אני חושבת שהיא לא נעימה לא נכונה ומסכנת את הפועלים דרכה...
    אין ספק שכיף להגיע ראשון בתחרות אבל מה זה מלמד את הילדים?
    להסביר על הסרטן, להסביר איך לחיות בריא יותר ונכון יותר זה חשוב ביותר, לזכות בגביע כי גרים באזור בו תורמים יותר או בו יש יותר מכרים נראה לי הרבה פחות נכון בימינו...
    מה שהיה נכון לפני 30 שנה לא נכון להיום.
    אפילו את השירותרום ביטלו השנה כי זה כבר לא רלוונטי...

• כשהייתי בכיתה ו׳ שלחו אותנו גם למבצע הקש בדלת
    וכמובן שמי שמצרים הכי הרבה מקבל מתנה... אם פי 3... כמובן
    של ילדות בכיתה ו זה הכי כייףף..
    , גם אמא של חברה שלי לא הסכימה שנדפוק על הדלת אז הלכנו לאזור האולמות באשדוד..
    אחרי שעשינו הרבה כסף התלהבנו וישבנו על איזה לבנה כדי לספור את הכסף היה כמעט 900 שקל כי כל בעלי האולמות היו לארג׳ים
  • עינבר
  • ענבר וואו
    קיבלתן נזיפה
  • ושוב כדי לחדד את הנקודה (וגם כי עכשיו יש לי יותר זמן לכתוב כי הילדים ישנים)
    המטרה כאן בהחלט נעלית אבל לא כל מטרה,
    קדושה ככל שתהיה מקדשת את האמצעים ולהעמיד את הילדים במצב מסוכן זאת ודאי לא הדרך לגייס תרומות
  • כן קיבלנו נזיפה מהמורה
  • איזה קטע , ענבר..בהחלט מזעזע !!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה