-
מסכנה קטנה,לנו הכי עוזר משחה הומאופטית שמייצרים אצלנו ליד הבית, אבל הבנתי שגם למאמי קר יש דברים טובים. בכל מקרה תשטפי במים בכל החלפה עם כמה שפחות סבון
וכדאי גם לאוורר לה קצת במשך היום.
-
גם אנחנו עברנו ימים לא קלים
הבנות המליצו על אמבטיית קונפלור, משחה שנקראת אינטיול והאכלתי אותו בהמון בננות ודייסת אורז
תוך יום יומיים המצב השתפר ב"ה
תרגישו טוב
-
בכל החטלה לישטוף עם מים וסבון לייבש היטב למרוח בפנטן זה מה שהרופא נתן לי ואני שמתי גם קורנפלור שייבש את המקום.
ובכלל שילשולים כל החג הבנות היו עם שלשולים וכולם אמרו לי לתת לישתות שלא התייבשו והרופא אמר לי לתת ארוחה ואז 4-5 שעות צום. וזה באמת מה שעזר להן. הוא הסביר לי שנותנים להם משהו לאכול כי כל היום לא אכלו ולשתות ומה שקורה זה שכל מערכת העיכול לא נחה ולא מתאוששת וככה אוכל וצום בעצם זה הפתרון
-
שתרגיש טוב
-
תאווררי המון ואמבטיות קורנפלור
-
מה הרופא אמר? תחכימי אותנו .
אני גם ממליצה על אינטיול - מהמעון אני מכירה
-
אטיונול- זאת ממש משחת קסם!
בלי מרשם
היא עוזרת מיידית.
מיכל
-
אז ההינו אצל הרופאה והיא נתנה לנו "צינקוד"-יש לו ריח מסריח של דגים{מכיל שמן דגים}
מקוה שיעזור לתוסיקון החמודי הזה
-
גם שמן זית עושה טוב לעור...
הזורע חיטה דואג לשנה,
הנוטע עצים דואג לשנים,
המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
-
אוי מסכנה קטנה... שתרגיש טוב!
אומנם ב"ה לא היה לנו טוסיק אדום, אבל בעבר המליצו לי על אגיסטן בייבי לשפשפת שהיתה לאיילה בקיץ מתחת לגרון (בשומנים! חחח). זה ממש עזר.
מאמינה שגם אצלך זה יכול לעזור.
-
הרופאה אמרה לי שאגיסטן ביבי טוב אם יש פטריה
לנו ב"ה אין פטריה אך יש כויות מההפרשות של השילשולים
-
יש משחה משמן דגים- היא קת יקרה ומסריחה מאוד - אבל עושה את העבודה שלה כבר במריחה הראשונה במיוחד במצבים כמו שאת מתארת. אין לי את השם של המשחה כי השארתי אותה אצל חמותי- אבל בבית מרקחת ידעו מה לתת לך- תרגישו טוב.
-
דזיטין טיפולי
זה מה אמרו לי בבלינסון.
שווה.
הציל את הטוסיק חמודי