טוסיקון אדום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליאם כנראה נורא רגישה.
    למרות שאני מקפידה להחליף לה טיטול כל 3-4 שעות
    למרות שאין מצב שקקי יושב לה בטוסיק שניה אחת (היא עם עצירות נוראית ככה שהיא עושה קקוש רק עם עזרה של מד חום), למרות שאחרי כל קקי אני שוטפת את הטוסיקון ושומרת לה עליו כל כך- הוא אדום

8 תגובות
עמוד 1
  • עוד איך יש מצב שהיא רגישה למגבונים !!! איתמר היה רגיש ברמות מטורפות! פשוט כוויות זה היה נראה עד שהבנתי ואז פשוט שטפתי רק עם מים ...
    תמרחי חלב אם אם יש לך עדיין על הטוסיק ותשאירי את החיתול פתוח עד שזה מתייבש (לא לסגור מייד כי זה קרקע פוריה לפיטריה או משהו כזה) ולהחליף בתדירות יותר גבוהה לנסות אחרי שעתיים כבר להחליף ואחרי כל החלפה לשטוף במים ולייבש ממש טוב .
  • כל עוד הימים יפים, תנסי להשאיר אותה כמה זמן ללא החיטולי, שמש עושה פלאים לטוסיקון אדום.
    שימי אינוטיל 3 פעמים ביום (שימי לב לא יותר משבוע ברציפות).
    תפסיקי את השימוש במגבונים, במיוחד כשאת בבית.
    בבית תשטפי רק עם מים כמה שפחות סבון (סבון מייבש את העור).
    תשאירי את המגבונים ליציאה החוצה.

תני לה הרבה נשיקות בטוסיקון....
  • שימי בוכטההההה של מישחה ויעבור
    עליי

• מגבונים בהחלט יכולים לעשות גירוי
    בכלל עדיף להשתמש בהם כמה שפחות
    כשאת איתה בבית עדיף לנקות את הטוסיק מתחת למים
    בלי סבונים למיניהם כמו שליבי הזכירה כי סבון מייבש את העור
    להשתדל לאוורר קצת את הטוסיק מחוץ לחיתול
    וכמובן להקפיד למרוח שכבה מספקת של קרם החתלה

• תשתדלי להחליף כל שעתיים גג
    תעברי למגבונים של האגיס
    ותשתמשי במשחה של קלנדולה

שלושת הדברים האלו עזרו אצלנו ..
  • טוב כולן כבר עזרו לך
    אני פה כדי לתת ביס בטוסיקוןןןן

• ביסים בטוסיקון לא מרפאים

• גם אני חושבת להפסיק שימוש במגבונים לגמריי עד כמה שאפשר.
    הם פשוט מאוד חזקים. אמרתי כבר שהם מורידים שמן במטבח?
    וגם על העור יש שכבה שומנית שמגנה מפני יובש.

אחרי שטיפה במים אפשר להעביר צמר גפן טבול בתמצית קמומיל (שיש לו כל מיני סגולות מחטאות מרגיעות וכ'ו) זה יוצא מגבון אורגני חח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה