שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות מי שעשתה צילום רחם; איפה עשיתן? פרטי או דרך הקופה?

9 תגובות
עמוד 1
  • דרך הקופה מרכז בריאות האישה בב״ש ...
  • ודרך אגב למרות שהצילום יצא תקין ללא הערות, כנראה שהייתה חסימונת כי מיד באותו החודש נקלטתי (הסתיים בגרידה אבל אין קשר) אז בהצלחה!! לקליטה מהירה והריון תקין(-:
  • עשיתי אותו במרכז רפואי זבולון על חשבון הקופה... וגם אני נקלטתי מיד אחרי בהצלחה ממי בכל אשר תעשי
    Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • אני עושה מחר פרטי.....

Boten
  • תודה בננות, סיני מלא בהצלחה ממי. באיזה יום עשיתן?

• אני עשיתי דרך הקופה , מאוחדת ביום ה-9 ...לא נקלטתי כמו הבנות למעלה :-) בהצלחה מאמי

• היי גס׳י, אני אחרי הבדיקה ורציתי להגיד לך שזה לא ממש נורא כמו שחשבתי...זאת הרגשה של כאבי מחזור (למרות שלקחתי 2 אדויל שעה קודם) במשך כמה דק (רק במהלך ההזרקה של חומר הניגוד) וכשהוא מסיים את כל הצילומים הכאבים מפסיקים . אם אני עברתי את זה בשלום, כל אחת יכולה (אני פחדנית גדולההההה ;) ).
    אני ממש ממליצה על הרופא שהייתי אצלו- דר דניאל טוגנדרייך!!! הוא מקסים ועדין !
    הייתי אצלו פרטי מהיום למחר - מה שמאפשר לי לנסות להיקלט גם החודש כשאהיה בחו״ל(טסים היום בלילה). ואני יודעת שהוא מקבל גם דרך הקופה אז תבדקי אם עדיין לא קבעת תור... הבנות קוראות לו ״הקוסם״... :)
    בכל אופן, אני מאחלת לך המון בהצלחה ושיעבור בשלום עם בשורות מעודדות

Boten
  • בהצלחה!
  • תודה! סיני איפה הוא מקבל?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה