היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי. בנות!! עשיתי שקיפות לפני יומיים. אני בשבוע 12+4 מתאים להתפתחות עובר וגם לפי ווסת. בשקיפות הרופא אמר שבסבירות של 70 אחוז יהיה בן בע'ה. האם קרה למישהי שבסקירת מערכות מוקדמת אמרו אחרת? אני מכירה מקרים שבשקיפות אמרו בת ובסוף היה בן. אשמח לשמוע מכן!
חודש פורה לכולנו.... :)
22 תגובות
עמוד 1
בשני ההריונות אמרו בת בשקיפות ואכן יצא נכון
Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
בת יכולה "להפוך" לבן. יותר נדיר שצ'ופצ'יק נעלם...
בשקיפות זה לא הכי וודאי... לי אמרו 80% בן ובסקירה גילינו שזו בת
אצלי בכלל לא ראו בשקיפות.. היא עשתה טובה שהראתהלנו משהו בסקירה..
כמו שאולגה אמרה בשקיפות זה לא מאה אחוז תראי איזו דוגמא נתנה לך ... הצופציק "נעלם"
חחחח..
לנו הרופא אמר שבשקיפות אי אפשר לדעת בוודאות אבל אמר שיש סיכוי טוב לבן ובסקירה אכן נמצא שזה בן , הכי טוב לחכות לסקירה :-)
עשיתי שקיפות בשבוע 12-13 והוא אמר בן. ראו את הבולבול והביצים, ככה שאיןן מקום לטעויות .. ________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
וואי, בנות - תודה רבה על ההתייחסות. ממש מחמם את הלב...
אילו סימנים אחרים בדיוק? שערות חזה?
חחחחחחחחחחחחחחחחח שערות חזה
וואי, בנות - תודה רבה על ההתייחסות. ממש מחמם את הלב...
נסחפת... שיערות בחזה אי אפשר לראות בשקיפות... בסקירה זה הרבה יותר ברור!!
אפשר לקרוא כאן עוד על סקירת מערכות מוקדמת, יתכן וניתן למצוא שם מה ניתן לראות בבדיקה. סקירת מערכות מוקדמת
לי בשקיפות אמרו שזה בת - ובסקירה התברר שיש לנו בן
ממה שהרופא הסביר מזהים את מין העובר לפי כיוון איבר המין - אם הוא נוטה קדימה כלפי העובר אז יש סיכוי לבן ואם אחורה אז יש סיכוי לבת.
בשלושת הריונות הקודמים מה שאמרו בשקיפות זה גם מה שנולד. בהריון הנוכחי אמרו לנו בן ואח"כ זה הפך לבת. אין מה לעשות לחכות בסבלנות עד הסקירה. למרות שגם מכירה חברה שהגיעה ללדת בידיעה ברורה שיש לה בת ויצא לה בן
לי הרופא אמר "אני לא רואה בולבול זה כנראה בת" ואחרי כמה חודשים נולד לי אחלה בן איך הוא פספס אותו אלוהים יודע "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
נאמר בת ויצא אחלה בת
לי בשקיפות אמרו שזה בת - ובסקירה התברר שיש לנו בן
בכמה אחוז אמרו לך בת ?
בטח לי בשקיפות אמרו בן ובסקירות בת אני מחכה ללידה לראות מה יהיה
עשיתי שקיפות בשבוע 12-13 והוא אמר בן. ראו את הבולבול והביצים, ככה שאיןן מקום לטעויות .. ________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
איך ראו בולבול וביצים בשקיפות ? אין סיכוי.. זה עוד לא התפתח בשבוע כזה מוקדם