מעדכנת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל המון תודה על האצבעות

היום שוב עשיתי בשעות הצהריים בדיקת היריון ויצא שלילי, כעבור שעה הופיעו אצלי הפרשה חומה/הפרשה דמית, הייתי כמעט בטוחה השרשה, אחרי כמה שעות התחיל דימום וכאבי כבטן שנמשך כבר כמה ימים והיה לי איחור כמעט שבוע.. היה לי איחור פעם או פעמיים גג 3 ימים אבל לא שבוע..
    הדימום ממשיך אבל לא חזק כמו שאני מקבלת במחזור, בכל מקרה ניראלי שזה התחלה של מחזור, אני כבר לא יודעת מה לחשוב ומבואסת נורא.
    היו לי ממש סימני היריון שהייתי כמעט בטוחה שאני בהיריון וכנראה שלא.
    אפילו התחילו אצלי מחשבות שאולי הייתה הפלה או חלילה הריון מחוץ לרחם חס וחלילה אבל המשכתי לחשוב על זה.
    אני מאוד עצובה ועדיין עם כאבי בטן חזקים
10 תגובות
עמוד 1
  • גם אם זה לא הריון - חודש הבא בע"ה!
    תרגישי טוב

• ב"ה חודש הבא הוא החודש שלך !
    הכל לטובה

• ובעה שחודש הבא יהיה החודש שלך
  • אי אפשר לדעת אם זה סתם איחור או חלילה הפלה. אם יש לך חששות אני ממליצה לך לבצע בטא ובעצם לבצע בטא בכלל.
    מקווה שאילו הפרשות דמיות שמקובלות בתחילת היריון ובהשרשה ושמדובר בהיריון- הלוואי ואמן!!!

• הלווואי שזה הריון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה