היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות , אני ובעלי חוגגים יום נישואים ראשון השבוע ואין לי מושג איך להפתיע אותו.. יש למישהי הצעות?
6 תגובות
עמוד 1
אמממ אני הפתעתי את בעלי עם שובר למסאג' מפנק יש המון חבילות עם ארוחות בוקר, ג'אקוזי סאונה וכו' מה עוד... את יכולה בנוסף לשובר לתת לו גם מתנה בגדים, שעון, בושם, מסיבת הפתעה, אימפרזה טורבו 2010 לא תזיק (סליחה, בעצם זו רק הפנטזיה של בעלי
אהאהאה עוד משהו, תכיני לו ארוחת רומטית (זה יותר מושקע ממסעדה) ותקשטי לו את המיטה עם נרות, יין, פרחים זה תמיד עובד
וואו שירה איזו משקיענית את! העניין שאצלי אני צריכה לעשות משהו זריז ויחד עם זאת מושקע , אולי באמת אבשל לו משהו שהוא אוהב :-) תודה על כל הרעיונות!!!!
מזל טוב!!! יום נישואים ראשון זה בהחלט מרגש. שווה להשקיע במתנה בשבילו (כפי שאני מניחה שהוא יעשה עבורך) - אני רכשתי לבעלי שעון יוקרתי ליום הנישואים הראשון, היכן שהוא קנה לי טבעת אירוסין וחרטתי עליו הקדשה אישית.