איך אתן מלבישות בלילה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אני יודעת אם קר לו? להסתמך על המד טמפרטורה?

17 תגובות
עמוד 1
  • בדרך כלל, לפי מה שלי אמרו בבית החולים , בבית וכל מי שרק פגשתי אמרו לי שעד גיל חודש בערך הם לא מווסתים את הטמפרטורה של עצמם כי הם מאד קטנים ולכן תמיד להלביש חם (לא פוטר או פליז כן? ) אבל ביגוד שרוול ארוך ורגלית...
    מקווה שלא יצאתי סתומה אבל ככה הסבירו לי
  • אני גם חושבת שבגיל כמו של ליהוא, צריך להלביש יותר ארוך מאשר תינוק שהוא מעל גיל חודש.
    אולי אני טועה (שמישהי תתקן אותי), אבל כך הייתי עושה במקומך.
    גופיה, מכנס ומעל אוברול- ושהם יהיו דקים וארוכים.
    וכמובן, גרביים ושמיכה.
    את איילה אני מלבישה בשכבה אחת ארוכה ושמיכה די עבה, כי התחיל להיות אצלינו קר בלילות.

• לנו אמרו גופיה ארוכה למטה וחולצה ומכנסיים או אוורול
    ביום זה מספיק לו
    אם חם בבית והוא מכוסה הוא מזיע אפילו
    השאלה לגבי הלילה
    יש לו חולצת פליז שהוא לבש אותה אתמול
    היה לו חם
    אולי כדאי שמיכת חורף כבר?

• אני מלבישה בבגדים דקים. ארוכים אבל ועוטפת אותו בשמיכה דקה שירגיש מוגן כמו ברחם ושמה מעל שמיכה.ו
  • תראי בערב ולילה כבר קריר
    להדס אני שמה מכנס ארוך דק וחולצה קצרה
    אני מניחה שלתינוק קטן צריך מכנס וחולצה ארוכים ועוד אוברול דק
    כשהוא קם בלילה הוא מזיע? אם כן אז שמת יותר מידי

• פליז? מה פתאום!! תורידי ומהר.
    בדיוק כמו שאת מלבישה ביום בגד גוף עם שרוול ארוך ומעל אוברול ארוך או חולצה ורגלית
    ארוכים.
    שמיכה נעימה של התינוקות
    וזהו.

• אני את אמה מלבישה כמו שנטלי אמרה
    חולצה ארוכה מכנסיים עם רגלית אוברול ושמיכה וזה בלילה
    ביום אני מלבישה חולצה ארוכה מכנסיים וכשיוצאים מכסה בשמיכה בלי אוברול למעלה

• אני בלילה תמיד הלבשתי. ארוך דק עם מזגן, ביום קצר
    את יכולה לבדוק את האף, אם הוא חם טוב לו אם הוא קר אז קר לו
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • אוברול ארוך דק
    ומכסה ב2 שמיכות פליז כי אנחנו ישנים עם מזגן קר עדיין

• תודה
    אני אנסה להליש היום מכנסיים מתחת לאורוול
    מקווה שיהיה לו בסדר ולא חם מדי

• פליז זה חם עכשיו
    להלביש אוורול ארוך עם מכנס רגליות בהחלט מספיק , אפשר גם לכסות עם שמיכת מעבר דקה

• אני עם נטלי ויפעת
    זה בהחלט מספיק

• קודם כל בגילו הוא חייב בגדים ארוכים ובלילה הייתי מציעה להלביש שתי שכבות דקות...עד שיהיה קר יותר ואז להתאים. בגיל הזה הגוף של התינוקות עדיין לא יודע לווסת את חום הגוף והוא נדרש לחימום חיצוני.

• כמו שאמרו פה הבנות ותכניסי יד מתחת לבגדים באיזור החזה למעלה אם הוא מזיע אז חם ואם נעים אז בסדר ואם קר אז תבדקי.. בהצלחה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי לילך גלמידי

קודם כל בגילו הוא חייב בגדים ארוכים ובלילה הייתי מציעה להלביש שתי שכבות דקות...עד שיהיה קר יותר ואז להתאיםוכמובן לכסות אותו בשמיכה קלילה. בגיל הזה הגוף של התינוקות עדיין לא יודע לווסת את חום הגוף והוא נדרש לחימום חיצוני.
    את הילדים אני מלבישה בבגד גוף עם מכנס ארוך ונראה לי שבקרוב מאוד אעבור גם לחולצה ארוכה- הכול כמובן דק (כרגע). בהצלחה!

• אני בגיל הזה הייתי מלבישה בגד גוף ארוך לפעמים מכנס לפעמים לא תלוי כמה קר או חם היה ומעל זה אוברול דק וארוך. אח"כ שהתקרר יותר המזג אויר היית מלבישה אוברול קטיפתי. ושהיה ממש קר בימים של החורף כבר אז בגד גוף ארוך גרביונים אקרילן ובגד גוף קטיפתי וברור שתמיד שמיכה.

הכי חשוב בגוף זה אזור הכתפיים וכפות הרגלים אם שם חם אז כל הגוף חם

• אני מלבישה בחולצה קצרה ומכנס ״גאטקס״ וכמובן גרביים.
    שמיכה עבה כי ממש קפוא פה בלילה.
    תינוק קטן מאוד צריך טמפרטורה בחדר של 25 מעלות, כך הסבירו בבית חולים כשילדתי.
    איך תדעי אם קר או חם? ידיים ורגליים לא אינדיקציה אלא לפי הבטן ככה הסבירו גם
    והכי חשוב לפי האינטואיציה שלך כאמא. תלבישי אותו שכבה 1 ממה שאת מלבישה את עצמך ..
    לי יש ילדה שסובלת מחום וכל היום מזיעה ואני ההפך אז אני משתדלת לא לבשל אותה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה