תולעים..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפי בדיקות דם לקטנצ'יק שלי יש תולעים
10 תגובות
עמוד 1
  • אל תמותי

• והנה הגיעה אחת "המקצועיות"

• חתימה יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

• תודה ענקית!!!!!!!!!!!!!

• בדיקת דם? הבן שלי "חווה" את התולעים כבר מספר רב של פעמים ובאף אחת מהפעמים לא שלחו לבדיקת דם. פעם ראשונה שאני שומעת שאפשר לגלות תולעים באמצעות בדיקת דם
  • בדיקת דם עשינו לא בגלל זה. אחרי 9 חודשים עושים בדיקת דם כדי לראות האם הומוגלובין טוב ואם כן מפסיקים טיפות ברזל. בדיקת דם הזאות זה ספירת דם רגילה. נתון אחד בספירת דם היה גבוה. חיפשתי באינטרנת מה זה עומר ובאמת כמו שרופא אמר כאשר נתון הזה גבוה יש חשד לתולעים.
    היום שלחתי את קקי שלו לבדיקה. נירא מה יהיה. אבל הסתקלתי בדיקות דם שלו מאז שקטנצ'יק שלי נולד. והנתון הזה תמיד אצלו גבוה ובדיקת קקי עשינו ביחד עם בדיקת דם לפני חצי שנה הנתון בדם היה גבוה ובקקי לא היו תולעים או ביציות של תולעים. לא יודעת מה לחשוב.....

• זה נכון שכאשר יש בזופילים גבוהים בדם אז זה יכול להיו סימן לתולעים אבל גם לעוד הרבה דברים אלרים...

לרוב ב- 95% מהמקרים בדיקת צואה לא מגלה תולעים ....

• תודה רבה))

• כשהיו לבנים תולעים בהמלצת הרופאה לקחתי שן שום חתכתי אותה בצורת נר וכדי הריח יצא .
    שמתי קצת וזלין ושמתי בטוסיק כמו נר ..

למחרת עם הקיבה כל התולעים יוצאות מתות ( סליחה על גועל ) וזהו .. לי זה עזר מאוד עם הבנים ,,

מאחלת לך המון בהצלחה

• אנחנו שמנו לאופק דין שום בטוסיק, זה אף פעם לא גרם להם למות (זה לא הגיע לקיבה ואסור שיגיע). זה נשאר בטוסיק ובבוקר הוצאנו. זה רק גורם להם לא לצאת החוצה.. אבל בדר"כ לא הורג אותן (שוב, זה לא אמור להגיע לקיבה דרך הטוסיק)

לעומת זאת, כשאכל שום כתוש מיד היה נרגע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה