נושא חשוב -דיכאון לאחר לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום לפני שנכנסתי למשרד, אכלתי לי בבית קפה שקשוקה טעימה

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מילאתי שאלון כזה בטיפת חלב, האחיות כבר מחלקות
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • רק עוד חידוד קטן...

http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=30296

לענות על השאלון בהתייחס לאיך הרגשת בשבוע האחרון.
    זה נקרא שאלון אדינבורו. אחות ליווי ההריון שלי ערכה לי את השאלון כך שהנושא כבר רץ....

פלפלת
  • תודה smiley

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }

• גם אני עשיתי שאלון בזמנו, אבל החישוב היה אחר. היה שם תשובות עם ציונים. ולא אם יש לך
    שני סעיפים. כי זה תלוי איזה סעיפים. עייפות וחוסר תאבון וחוסר יכולת להחליט וזה שאת פתאום
    בלגניסטית מעיד גם על הריון חחחח או סתם כי את לא ישנה טוב??????? זה לגיטימי!!!

טוב עכשיו נזכרתי בעוד שתי שאלות שלא מופיעות פה והופיעו אצלי בשאלון זה
    האם את רוצה לפגוע בעצמך או חשבת על זה והאם יש לך חרדות ודאגה . לי יש אוסידי יש לי חרדה ודאגה
    וזה לא קשור ללידה. אני עוד ציינתי את זה בטופס חחחח אז השאלונים טעונים שיפור. כי עיפות
    ובעיה בזכרון יש לכולן אחרי לידה! אבל עדיף לטעות בכמה נשים מאשר לא למצוא כמה.
  • ארבעה ילדים ובחיים לא קיבלתי שאלון כזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה