חום השחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות,מישהי מבינה בחום השחר?
    החלטתי החודש לבדוק הנושא...והתחלתי רק ביום ה16 בערך אחרי ההזרעה שעברתי...כל התקופה החום נע בין 36.4 ל-36.5 אתמול החום קפץ ל36.7 וגם הבוקר נשאר על החום הזה 36.7 האם זה טוב??? האם זה אומר שיכול להיות שיש הריון? אני צריכה לעשות בדיקת הרין ביום ראשון
9 תגובות
עמוד 1
  • אם חום השחר נשאר גבוה יותר מ- 16 יום אחרי ביוץ אז זה יכול לרמוז על הריון. חום שחר אמור לעלות תמיד אחרי הביוץ ואם אין הריון הוא ירד לקראת קבלת המחזור.
  • בדיקת חום השחר היא לא בדיקה כל כך אמינה
    אפילו הרופאים אומרים שאי אפשר לסמוך על זה..

הכי טוב לחכות ליום ראשון ולעשות בדיקת הריון הכי אמין
  • היום ה-14
  • לפני כמה חודשים עשיתי בדיקה כזו של החום אבל נוכחתי לדעת שזה לא נכון, כי כמה שעות לפני הווסת החום יורד באופן דרסטי! אז זה לא ודאי אלא אם כן את באיחור ודאי של כמה ימים והחום נשאר גבוה... לפני האיחור אין טעם להסתמך על מדידת חום...
  • אצלי חום השחר נשאר אחרי הביוץ 36.6 עד אחרי האיחור והייתי בהריון באמת וזה לא אכזב אותי זה היה כמעט הסימן הכי טוב שהיה לי
    תמשיכי למדוד אם יהיה איחור תוכלי כבר לעשות בדיקה

• איזה כיף לשמוע לשמוע :-) מעודד...
    גם היום נשאר גבוה 36.6
    לא התחלית לבדוק מהיום הראשון של המחזור אלא רק אחרי ההזרעה שביצעתי....
    ביום ראשון אני צריכה לעשות בדיקת דם אני מתרגשת וחוששת בו זמנית
  • אני גם לא בדקתי מהתחלה אני זוכרת שהיה לי פעם אחת נפילה בחום כנראה שזה היה יום לפני הביוץ ואז היתה עלייה וככה זה נשאר עד לאיחור

• בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • בהצלחה מותק

תעדכני אותנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה