אני אהיה אמא רעה...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם אני אשאיר את נועם עם ההורים שלי שישבת ואלך הביתה לארגן את הדברים של נועם ולנוח קצת??
25 תגובות
עמוד 1
  • ממש לא!!!!!

תתחלקי קצת בנועמיקו

• אני חושבת שאם זה ממש ממש נחוץ לך ואת לא מסוגלת ואת מרגישה חייבת לנוח לבד אז זה לא נורא כי זה בשביל שאח:"כ תיהי נינוחה איתו אבל,אם זה סתם בשביל פינוק לא כדאי להשאיר כזה קטן לבד...הקשר והחיבור בגיל הזה לדעתי מאוד חשוב ואם את מניקה אותו אז בכלל.....זו דעתי בכ"א
  • אני אוכלת את עצמי רק בגלל זה. ואמא מצידה מאושרת מזה חחחחח
  • Etd אני לא מניקה. הפסקתי עם זה. נגמר לי החלב

זה כדי לכבס את הבגדים הנותרים ולארגן הכל במקום ולסדר את החדר שלו... וגם לנוח קצת
  • שלי, את תצטרכי כוח שתחזרי הביתה תאמיני לי
    לכי על זה
    הוא בידיים טובות ואת זקוקה למנוחה

• תודה גולי!! אני באמת כנראה אלך על זה
  • אם יש לך ייסורי מצפון מזה, קחי את אמא איתך
  • אני גרה כרגע אצל אמא וכל הדברים פה. ואם אמא תבוא איתי אבא יוריד לי את הראש.

אני אחשוב עד שישי מה לעשות חח
  • לא לא רעה. אולי קצת מפונקת, או ברל מזל תלוי איך מסתכלים על זה חחחח
  • אם את מרגישה את הצורך לצבור מטענים ולסדר לבד ויש לך את האפשרות אז זה מעולה
    אני אישית כמו ליבי בעייתית בקטע הזה ולא הייתי מסוגלת להפרד מאריאנה בחודשים הראשונים כמעט בכלל
  • אני גם עד היום לא מסוגלת להשאיר כמעט בכלל לבד...
    אבל זה מאוד אינדיווידואלי אם את מרגישה צורך לכי על זה
    יש לי חברה שבגיל חודשיים נסעה לחול לכמה ימים....
    אל תייסרי את עצמך עשי מה שטוב לך כך תוכלי להעניק לו את הטוב ביותר אחכ... במיוחד אם יש עזרה ולא את לא תהיי אימא רעה בגלל זה
  • אם זה יעזור לך לסדר ולהתארגן בשקט אז תעשי את זה. כל עוד את יודעת שאת משאירה אותו בידיים טובות ושאמא שלך תדע להסתדר איתו את יכולה להיות רגועה.
    חוץ מזה תעשי טוב על ה
  • ממש לא!!
    נועם אצל סבתא שלו לא אצל מישהו זר
  • תלכי ותסדרי בראש שקט

את צריכה גם מנוחה

וחוץ מזה הוא בידיים טובות
  • מאמי עזבי אותך שטויות ברור שאת יכולה ללכת! זה כולה שישי-שבת..
    ואת תצטרכי את הכוחות האלה מהמנוחה הזו להמשך, לכי תנוחי ותחזרי לקחת אותו (למרות שאני בטוחה שביום שבת בבוקר כבר תרצי לחזור לקחת אותו..חחחחח)
  • הפחדת לרגע.... חשבתי שאת במשבר
  • ממש לא אמא רעהההה
    זה עדיף על אמא "טובה" שמתמוטטת במקום לנצל עזרה ..

את עושה בשכלללל

• ממש לא אמא רעהההה
    זה עדיף על אמא "טובה" שמתמוטטת במקום לנצל עזרה ..

את עושה בשכלללל

• אני לא הייתי עושה את זה.
    אני לא מסוגלת להיפרד ממנה ובמיוחד לא ליומיים

הוא קטן מידיי ולפי דעתי זקוק אך ורק לאמא שלו

ולמרות שעל אמא שלי אני סומכת יותר מאשר על עצמי לא הייתי עוזבת

• רוב התגובות כאן נראות לי קצת מוגזמות...... מדובר בסה"כ בשישי שבת וזכותך המלאה לקבל קצת זמן לעצמך, לנוח, למלא מצברים.... אין שום סיבה בעולם להרגיש אשמה בגלל זה!!!! את בנאדם וגם לך יש צרכים ושכל אחת תעשה מה שטוב לה. מקווה שתחליטי ללכת על זה ובמידה וכן, תהני ותנוחי.
  • דנה- כמעט כל התגובות בעד!
  • כן, דנה לא טרחה לקרוא... מייד חשבה שלא תהיה פה תמיכה... כי דנה לא מכירה אותנו

• שירן דנה דווקא כן טרחה לקרוא..... הרבה מהתגובות היו בסגנון של בטח שתלכי אבל אני אישית לא הייתי עושה את זה....
    ואילו התגובות שהתכוונתי אליהן.
    לא כתבתי שום דבר רע על אף אחת בתגובה שלי ולכן את מציעה שאת התגובות הלא נחמדות שלך קצת תצנזרי.....תודה!
  • ממש לא!! בשביל שתיהיי אמא יותר מועילה
    עדיף לך לנוח קצת
    [/center]
  • דנה - מה מוגזם בפרגון ודעה אישית בצד?
    כולן כאן עונות בכנות ומפרגנות, לא מבינה מה הבעיה פה.
    תנשמי, כולן בסדר עם כולן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה