סקר- סלקל שמתחבר לעגלה או סלקל קבוע לאוטו? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אנחנו מתחילים להתעניין בעגלות ורציתי לשאול האם כדאי לקנות סלקל שמתחבר לעגלה או כיסא בטיחות קבוע לאוטו?
    כמה באמת משתמשים בסלקל עם העגלה?

תודה
20 תגובות
עמוד 1
  • סלקל לא בריא לתינוק לשבת הרבה זמן לא מומלץ
    אין כמו לשים את התינוק בעגלת אמבטיה

• רק קבוע- כל ה"סגור-ופתח" האלה מפחידים אותי מחלילה היחלשות של המנגנון וסכנה בעקבות כך.
    מי שרוצה סלקל לעגלה שיקנה בנפרד....ובכלל עדיף שהילד יהיה מצב שכיבה רוב הזמן- הסלקל מכופף את הגב.

• אלירן נולד בחודש ינואר.... אני קניתי סל קל שנתפס על העגלה...
    ככה כאשר יוצאים לקניון או משהו וקריר או יורד קצת גשם ואין חניון מקורה..ובנוסף הבייבי ישן... פותחים את העגלה ורק מניחים עליה את הסל-קל..
    גם ככה בחודשים האלה.... כמה כבר מסתובבים בחוץ ?
    שעה גג....
    לא קורה שום דבר...
    ב-ר-ו-ר שלא מומלץ להיות איתו ככה יום שלם

• אין ספק שלתינוק ממומלץ להיות במצב שכיבה... עד גיל 5 חודשים השתמשתי באמבטיה ואז עברתי לטיולון...
    אבל אני מודה מקרב לב לזה שהמציא את הסליל שמתחבר לעגלה...
    אם אני הולכת לקניות או משהו לשעתיים שלוש אני לוקחת את הסלקל ואז רק את השילדה של העגלה שקלה מאוד וזה מקל עליי במיוחד כשאני נוסעת במונית לאן שהוא... היא בטוחה גם במונית וגם אחר כך אני לא צריכה לסחוב את הסלקל ביד...

• השימוש בסלקל בעגלה הוא לשיקולך כמו שאמרו לא הכי מומלץ במיוחד בחודשים הראשונים עדייף אמבטיה
    אבל זה מאוד נוח אם את יוצאת עם הילד רק לרגע לקופח או משהו במקום להסחב גם וגם... והוא אינו מומלץ להרבה זמן...
    בנוגע לכיסא בטיחות בעייני עדייף סלקל הכסאות גם אם הם משלב 0 עם התכווננות לכמו סלקל בעיני נורא נורא מגושמים וענקיים לתינוק במיוחד אם המשקל שלו קטנציק... הבת שלי יצאה 2.800 מביהח וזה היה נראה ענקי לה והבת של חברתי איזה 2.500והיא בכלל נבלעה בתוכו וזה סלקל ולא כיסא..
    אז גם זה משהו שתבדקי מה מתאים לך..
    בהצלחה
  • לדעתי הסלקל שמתחבר לעגלה מיותר האמת
    מהר מאוד תינוקות עולים במשקל 555 ואז כל ההעברות האלה של הילד יחד עם הסלקל נהיות קשות וכבדות יותר להורה
    ועדיף כבר להרים את הילד ולהעביר לעגלה מאשר להרים את הילד עם תוספת המשקל של הסלקל

• תודה על התשובות!!!
  • לי יש סל קל שנשכב!!!
    יש כאלו למוצי והבנתי עכשיו יש לסטוקי.
    כמו כן יש אמבטיות שהן בעצם סל קל (לברייטקס).

בגלל שהסל קל שלי נשכב השתמשתי הרבה באופציה של חיבור ישירות לשלדה.
    היה מאד נוח במיוחד אם הבייבי יושן, לא להעיר אותו אלא להעביר ישירות עם הסלקל.
  • היום רוב סבאות הבטחות עד גיל שנה הם גם סלקלים.
    ורובם אם את קונה עגלה וכיסא מאותו בית יוצר זה בד״כ תואם..

אנחנו קנינו את האי גלינה וקלקל שמתאים לה של מקסי קוזי אני עוד לא משתמשת בזה אבל לפי מה שאני רואה מחברות קרובות שגרות בסביבה שלי ( ת״א - עירוני לחלוטין) מוציאות את זה לעיתים מהרכב.. כמו שציינו למקרה של כמה דק צריך לעצור עם הרכב על הדרך ולהביא משהו.. ולא רוצות להפריע לבייבי שנוח לו
  • מקפיצה כדי לקבל עוד דעות
  • לי היה גם וגם
    אחד שמתחבר לעגלה ויחד עם זאת לאוטו
    הכי נוחחחחח כשנוסעים נסיעה קצרה וישר מוציאים מהעגלה ומחברים לרכב מבלי להפריע לתינוק .

מה שגם אם נניח גרים בכמה קומות אז קל יותר לשים בסלקל ולהורים מאשר עם הידיים

• כיסא בטיחות

יש כיסאות מגיל לידה עד 45 קג

ממליצה בחום על סימפוני אוונפלו E3

קחי סל קל מחברה כדי להוציא מהבית חולים וזה מספיק

אם הכיסא קצת גדול בהתחלה- אז תוסיפי כרית שמוכרים אותה בסביבות 80 שח שתומכת בראש התינוק.
  • לנו יש מוצי עם סלקל לאוטו
    הוא נשאר באוטו....

• קניתי מתאמים לסטוקי בשביל שהסלקל יתחבר וסתם מיותר
    זה חדש באריזה לא השתמשתי אפילו פעם אחת בדיוק בגלל השאלה שלך
    הסלקל אצלנו קבוע באוטו
    כשיוצאים מוציאים את האמבטיה והעגלה מהבגאז הכי נוח לתינוק ובריא

• זה מטורף להרים את המשקל-הכבד של הסלקל +התינוק..והבטחתי לעצמי שהפעם לא-אעשה זאת,אבל מה לעשות,שהבנות כאן צודקות בייחוד במיקרים-הבאים ואני שוב מוצאת את עצמי סוחבת אותו:

1. במצב של שינה: התינוק נרדם באוטו ורוצים להעבירו הביתה ישן ורק אז להעבירו בנחת למיטה,ע"מ שימשיך לישון או להשאירו בסלקל לשינה בסלון,כך שיתעורר מתישהו ואז להעבירו לאחר בקבוק שוב למיטה.

2. מונית: עינבר צודקת! הכי בטיחותי ונוח.

3. לגבי לקחת מהבית ולהוריד למטה או החוצה,לאוטו..אני כבר מעדיפה על-הידיים..

לי אין סלקל,שמחובר לעגלה..אך זה בהחלט אחלה פטנט בעיני.
    אני מכירה מישהי,שמוכרת אחד כזה,לשלוח לך מייל? מה המייל שלך?

• אהובתי!!!!
    בדיוק כמו שנטלי כתבה. בעיקרון סלקל קבוע באוטו אלא אם כן היינו צריכים להרים את נועה לחמותי בלי מעלית ואז באמת בסלקל ובבית מוציאים ממנו. או לטיפת חלב בהליכה רגלית של כמה דקות ואז גם לא מחברים לעגלה אלא נושאים את הסלקל בידיים. אם זה יותר ארוך רק אמבטיה.

נשיקות
  • אין כמו ססלקל שמתחבר לעגלה!!!!!!!!!!!!

כל כך נוח לסידורים קצרים, קופ"ח, סופר פארם וכאלה...

כמובן שלא בריא להיות הרבה בסלקל אבל ממש עוזר שלא צריך כל פעם להרכיב את האמבטיה...

היום הסלקל גם מתחבר לאוטו למתקן קבוע ששמים יחד עם הסלקל וגם לעגלה הכי נוח!!!!!

בדוק
  • לדעתי סלקל בוחרים לפי בטיחות ולא לפי נוחות בטיולים...
    אם זה מתווסף מה טוב אבל בהחלט לא גורם מנחה...
    זאת דעתי...

• אך ורק קבוע, אני לא רואה שום סיבה להעביר תינוק עם הסלקל לעגלה, זה נראה לי לא נח בעליל
  • מה שאחווה כתבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה