מה זה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבחילות האלה שיש לי.........?

10 תגובות
עמוד 1
  • אולי וירוס, אולי עייפות ואולי היריון- מבחינתי האחרון עדיף מכלם!

• חחחח זה לא נראה לי ווירוס כי הבחילות שוכנות אצלי כבר כמה ימים...
    עייפות-ישנתי טוב!

• אולי אכלת משהו לא טוב ואולי את רעבה ואולי בכל זאת הריון?! תבדקי
  • אחרי המחזור.......

• אם הביוץ שלך אמור להגיע בימים האלו אז זה הזמן לקנות את מקלון הזהב- מחזיקה לל אצבעות- אמןןןןןןן!!!
    ואיזה כייף לך שישנת טוב- אני כבר שכחתי עירנות מהי.
    ולגבי הגיל של הבנות- הן כבר מספיק גדולות ומגיע להן עוד אחח, אחות או שניים כמותן...בהצלחה!!!!!!

• יש מצב בחילות של הריון

• לילך גלמידי-מקלון הזהב יכול להראות אם יש הריון מעכשיו? אני אמורה לקבל ב-30-31/10..יש עוד 6-7 ימים......
    יכול להיות שהן נחשבות לגדולות...אבל עדיין זה 2... הן לפעמים עוד מתעוררות בלילה...
    ועוד שתיים?! אין לי כוח שוב לשמירת הריון בת 4 חודשים שמתוכם חודש בבית חולים(!!!) וללדת בקיסרי

• בדיקת היריון יכולה לזהות היריון רק אם עברו לפחות 12 ימים מהביוץ- אם עדיין לא עברו אז תמתיני עוד מספר ימים. ואכן אי אפשר לזהות שבוע לפני תאריך המחזור המשוער- נחכה בסבלנות ונתעדכן- הלוואי ואילו תהיינה בשורות טובות. הלוואי וגם אני אכנס להיריון בקרוב מאוד דווקא יהיה נחמד להיות שוב בהיריון יחד.

• כמה ימים לפני המחזור מקלון הזהב מראה הריון?

ויש לך כוח לעוד הריון עכשיו?!? אני לא יודעת אם יש לי.......

• 14-15 ימים אחרי המחזור זה בד"כ הימים שבהם יש ביוץ, פחות או יותר
    כך שבהחלט ייתכן הריון, לגבי מקלון הזהב בעקרון הוא יכול לגלות הריון עוד לפני האיחור
    אבל אני לא זוכרת כמה ימים מראש... ובכלל הכי אמין זה דווקא כשזה יותר קרוב לאיחור במחזור
    מאחלת לך לקבל את התוצאה שאת מייחלת לה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה