שאלה בנוגע לטיפול באיקקלומין ואוביטרל דחוףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שמי שירן אני חדשה בפורום ורציתי לשאול שאלה ומקווה שאקבל תשובה במהירות.

אני מטופלת במח' פוריות עם כדורי איקקלומין 200 מ"ג (4 כדורים ליום).בתאריך 15.10.12 הזרקתי אוביטרל אני כרגע לא מטופלת בהזרעה אלא בדרך הטבעית ובאותו הערב של ההזרקה קיימתי יחסי אישיות עם בעלי לפי הוראת הרופאה שמטפלת בי.
    נאמר לי שבשבועיים הראשונים לא לבצע בדיקת הריון כי היא תצא חיובית שגויה.
    הווסת האחרון שלי היה ב-30.09.12.
    השאלה היא:
    האם אפשר יהיה לבצע בדיקת הריון ביתית כבר ב1.11.12 שזה בערך 32 יום מהווסת האחרונה שקיבלתי או לבצע בדיקה בתאריך 06.11.12 שאז יהיה 5 שבועות מהווסת האחרונה שקיבלתי (במידה ולא אקבל ווסת) על מנת שהתוצאה תהיה מדוייקת ולא חיובי שגוי?

שירן כהן
3 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לעשות בדיקה כבר 14 יום אחרי האוביטרל תהיה אמינה
    דרך אגב מומלץ לקיים יחסים מיום הזרקת האוביטרל עד ליומיים שלושה אחכ כדי לכסות את כל טווח הביוץ
    בהצלחה
  • היי - ברוכה הנמצאת - לשהות קצרה
  • כמו שורד אמרה, לתת עבודה גם אחרי ההזרקה כי מייד אחרי הזריקה עדיין כלום לא קורה שם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה