עזרה דחופה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, הילד שלי בן שנה.. אני יודעת שבגיל הזה הם צריכים לאכול הכל, אבל יש לי פחד מזה שחלילה יחנק.
    יצא לי פעם או פעמיים שניסיתי לתת אבל הוא עשה לי כאילו בא לו להקיא.. פעם אחת אפילו הקיא.
    אני לא יודעת מה לתת לו לאכול, בבקשה תנו לי עצות איך להתמודד עם הפחד ועם הרפלקס שהוא עושה.
    וגם אם אפשר מתכונים שאפשר להכין לגיל הזה כי אין לי מושג
    תודה רבה רבה רבה
3 תגובות
עמוד 1
  • הבן שלי בן שנה ושלושה והוא אוכל הכל הכל הכל -5555
    מה שאת מארת אוראלי שלי עשה לי את זה שהוא היה בן 4-6 חודשים שבדיוק התחלתי לו טעימות והוא לא כ"כ שיתף פעולה
    מה הוא כן מוכן לאכול?מה הוא אוכל עדין מרוסק?

• תראי גם הבת שלי בת שנה וקצת
    יש לה גם בסהכ 2 שיניים אז לדוגמא תפוח אני חוששת
    אז בדרכ אני מביאה לה חצי מקולף ומוודא שהיא לוקחת ביסים לא גדולים ופשוט נמצאת לידה האמת אפילו מעדיפה את אבא שלה גם חחח
    גם לי היא נחנקה מאוכל אבל זה חלק מלמידה צריך להיות זהירים..
    אופציות אוכל כנסי למטרנה או תקשי בגוגל יש מלא אופציות
    בעיקרון מלא מהאוכל שלנו הם כבר יכולים לאכול בהשגחה ושימת לב
    אני ממליצה על כדורי בשר שהם יכולים להחזיק לבד אצבעות דגים
    הם נורא אוהבים לבד בשלב הזה אז זה הכיוון והכי חשוב תשתדלי להיות רגועה
    וגם יש את הספר טעמים ראשונים ויש בו ים רעיונות ומתכונים בהצלחה
  • לדעתי את צריכה עזרה צמודה מהסבתות או מהדודות עם הילדים. שינחו אותך בהאכלה ושישרו בך ביטחון. גם גליה עשתה לי המון בעיות עם אוכל והקיאה בלי סוף ועדיין. אם גם אחרי שאנשים "מיומנים" תמשיך בעיית ההאכלה אני מציעה לך לפנות לגסטרו לייעוץ.
    לצערי בגלל בעיות ההקאה של גליה נאלצתי להזין אותה באוכל טחון, ובהרבה מטרנה.
    בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה