מתכון מנצח לכדורי שוקולד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אפשר בבקשה ושיהיה פרווה , תודה
11 תגובות
עמוד 1
  • יש לי חלבי ומיוחד וטעים ומשמין.
    כדורי שוק0ולד לבן ופקאן
    ]

• ליטוש , דיברתי צרפתית כשאמרתי לא חלבי?
  • קקאו ,מחמאה ושוקולד מריר - נראה לי שזה שילוב טוב (למרות שאף פעם לא עשיתי פרווה ) וכמובן ביסקוויטים

לסופלה זה טוב אז לכדורי שוקולד בכלל !!
  • ליטוש אפשר את המתכון שלך נשמע יאמייי

• אין צדיקה אחת בסדום
  • ליטוש- גם אני רוצה את המתכון פליייייייז
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • מילנה הרגת אותי
    ]

• וואי נשמע יאמי!!!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אני תמיד עושה בסטוקים...
    אבל את יכולה לקחת בקטנה נגיד 2 וחצי חבילות פתיבר
  • כדורי שוקולד על בסיס ביסקוויטים וקקאו (57.5 נקודות של שומרי משקל חלקי מספר הכדורים )

להכנת 22 כדורים:
    250 גרם ביסקוויטים
    שליש כוס שמן או 100 גרם חמאה,
    100 גרם (1/2 כוס) סוכר
    1 כף ברנדי (לא שמתי אף פעם)
    3-4 כפות קקאו
    שני שליש כוס חלב 3% שומן או מים
    חופן שוקולד צ'יפס/אגוזים – לא חובה
    לעיטור: 4 כפות קוקוס טחון/קקאו/שוקולית/סוכריות לעוגה

אופן ההכנה:
    1. מרסקים ביסקוויטים במעבד מזון או כמפורט לעיל.
    2. ממיסים חמאה בקערה בינונית (שתוכל להכיל את כל המרכיבים בהמשך) במיקרוגל.
    3. מוסיפים סוכר, ברנדי, קקאו וחלב לקערת החמאה ומערבבים עד לקבלת נוזל אחיד.
    4. מוסיפים את הביסקוויטים הטחונים לתערובת ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. יוצרים כדורים בעזרת הידיים, מניחים בצלחת וטובלים בצלחת ובה קוקוס. מאחסנים במקרר עד מעט לפני ההגשה.

הממממ יאמי

• תודה לצדיקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה