מנסה להיכנס להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם!
    אני בת 27 ומנסה להיכנס להריון מזה שנה ללא הצלחה!!
    הלכתי לבדיקות (אני ובעלי) והכל תקין...

החודש קיימנו יחסים ביום והיומיים שלפני הביוץ אך לא ביום הביוץ עצמו..
    מה הסיכוי שלי להיכנס להריון?
    אשמח לתגובה אני מתה להיות כבר אמא!!!
10 תגובות
עמוד 1
  • מישהי יכולה לענות?? בבקשה!!
  • תראי, ברמת העיקרון זרעים תקינים יכולים לחיות ברחם עד 5 ימים, כלומר תמיד עדיף שהזרע יחכה לביוץ ולא להיפך.
    מה שכן, כיוון שזרע הוא ב"ז גוף זר, גוף האישה תוקף אותו ולכן במשגל תקין נפלטים מליונים של זרעים ורק בודדים (פחות מ-10) מצליחים להגיע עד לשחלות ששם מחכה להם הביצית.

למי שמנסה מומלץ לקיים יחסים גם לפני הביוץ וגם (במיוחד) בביוץ עצמו (כי אז הסיכויים להרות הם הגבוהים ביותר). לאחר הביוץ אין טעם לקיים יחסים כיוון שלא תהיה קליטת הריון אחרי הביוץ.

בקיצור, זה שקיימתם יחסים יום-יומיים לפני הביוץ זה כבר טוב. כדי להגדיל סיכויים, כדאי לקיים יחסים גם ביום הביוץ עצמו.
    אם אתם מנסים שנה ועוד לא הצלחתם, אולי כדאי לברר על טיפולי פוריות ועל הפריות חוץ גופיות?
    בהצלחה!
  • בעלך עשה בדיקת זרע והלך לאורולוג שיראה את הבדיקה? אם האורולוג אמר לו שבדיקה תקינה זה כבר טוב ורשמת שאת נבדקת... ועשית אולטרסאונד? ופרופיל הורמונלי? לפעמים הביוץ מאוחר צריכים לבדוק, כל חודש הביוץ בזמן אחר.
    אצלנו עשינו בדיקת זרע ופנינו לאורולוג שאמר שהבדיקה תקינה ואמר לי תבדקי את עצמך.
    בגלל שאת עצמי בדקתי בכל בדיקה, זה נורא הרגיז אותי ההתנשאות שלו והחלטתי לפנות לרופא אורולוג מומחה... גם מהקופ״ח. ומה מסתבר?? האורולוג אמר שהבדיקה לא תקינה והוכיח לנו את דבריו כשהפנה לאולטרסאונד... אם משהו לא מסתדר עדיף לבדוק.
    אם הייתי מסתמכת על האורולוג הראשון הייתי עד היום משוכנעת שהכל תקין אצל שנינו או כמו שניסה להגיד שהבעיה אצל האישה, זה כל כך מרתיח אותי שיש רופאים שהם לא מקצועיים.
  • כעיקרון יש סיכוי מתי את אמורה ״לא״ לקבל???
    בהצלחה ממי
    Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • מספיק זירעון אחד, ואפשר גם להכנס להיות גם מ 3 ימים לפני הביוץ

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • שלום לכן!!
    תודה על התגובות... נחמד לדעת שיש עם מי לדבר..
    כל הנושא של טיפולי פוריות והורמונים די מפחיד אותי. עם זאת, נחמד לדעת שהאופציה קיימת.

אגב, יש לי מחזור סדיר 28 יום כמו שעון.. משום מה הוסת האחרונה הגיעה לאחר 24 ימים
    יש למשהי מושג מה עלול להיות הגורם?

אני אמורה לקבל מחזור (בחישוב של 28 ימים ) ב- 4/11 אם אני בהריון אני אמורה בכלל להרגיש משהו במהלך השבוע הקרוב?
  • המון בהצלחה נשמה (:
  • תראי לדעתי האישית אחרי שנה של ניסיונות ללא הצלחה כדי להתחיל להזיז דברים..

את ובעלך עשיתם את כוללללל הבדיקות?
    איזה בדיקות עשיתם?

לגבי הורמונים וטיפולי פוריות אני יכולה להגיד לך מניסיוני האישי שהשד לא כזה נורא
    אני לקחתי 3 סבבים של כדורי איקקלומין ( הורמונים להגברת ביוץ )
    זריקות אוביטרול מספר פעמים
    ואני אחרי הזרעה ראשונה ותאמיני לי שאני הפחדנית הכי גדולה שיש!!
    ובאמת שזה לא כזה נורא ....

בהצלחה

• אני חושבת שלרוב לא מרגישים כלום.

אם אני חושבת לאחור החודש האחרון באמת נראה לי מוזר, אבל אף פעם לרגע לא חשבתי שזה בגלל שנקלטתי.

החלב היה מקולקל (ורק בעיניי) היה חוסר מלח מופגן בכל דבר שאכלתי, התחלתי להריח כמו כלב.

אבל זה משהו רק בדיעבד, לא יכולתי לדעת שזה ייקרה החודש

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • יקירתי... כמנוסה אני אומרת לך תסמינים זה מה שאנחנו מחפשות ומדמינות התסמין היחיד שצריך להסתמך עליו זה הבדיקה עצמה בהצלחה

Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה