חייבת עזרה לגבי הרם/הורד. מישהי?____ עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עושה הרם/ הורד
    לפעמים הולך... יש!!
    לפעמים היא נכנסת לאיזה אטרף והיסטריה, מרימה ישר היא נרגעת תוך שניה וגם נרדמת בשניה על הכתף שלי
    רוצה להוריד- עוד בדרך למטה מתחילה ההיסטריה. מרימה שוב! נרדמת בשניה 1 על הכתף, מורידה ושוב בדרך למטה מתחילה לבכות ושוב מרימה
    זה נגמר כשהיא מספיקה להירדם חזק מספיק לפני שאני מורידה אותה

מה קורה עם זה?
    מה עושים?

אני בוכה כבר בלי הפסקה.....

מרווה יקרה! התגעגעתי אלייך!
    אני בהחלט אדם של מגע, לא רק בעמיתי, בכל האהובים לי
    זה לא ברמה הזו!
    אני מרגישה שעמית מתוסכלת מכך שלא יכולה להירדם שלא עלי/ בעלי/ ההורים שלי, זו מיומנות שחסרה לה.
    אומרים לי שכשאחזור לעבודה (עוד שבועיים וחצי) והיא תהייה עם מטפלת היא תלמד ותתרגל לדברים חדשים, אני יודעת שזה נכון. אבל!!! חשוב לי ללמד אותה בעצמי את הדברים האלו ולא שהיא תלמד מכורח הנסיבות. להירדם לבד זו מיומנות שחשוב לי להקנות לה כל עוד אני פנויה ב100% אליה כי כשאחזור לעבוד זה יהיה שונה.
    אני יוצאת מנקודת הנחה שעמית בטוחה שאני יודעת מה טוב עבורה ולכן אני רוצה ללמד אותה, ולא מישהו אחר.
    אני גם מאמינה בלב שלם שזו הדרך, זה פשוט קשה לי...
    עמיתי לא נרדמה עד הימים האחרונים אף פעם (!!) בשום מקום מלבד ידיים, לא בעגלה, לא באוטו, לא בשום מקום, גם כשהייתה ממש ממש עייפה עדיין חיכתה לידיים. זה מגביל! גם אותי אבל גם אותה ולכן ההתעקשות שלי.

תודה לכולן על התגובות החמות... אנסה עוד ועוד

13 תגובות
עמוד 1
  • תתמידי,את בדרך נכונה, זה לוקח זמן אבל זה יצליח לך מניסיון
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • מאמי אני אמנם לא השתמשתי בשיטה הזו אבל ראיתי את כל העונה של הלוחשת.. ואני זוכרת שהיא אמרה שחייבים להתמיד עם כל הקושי שבדבר..
    אז זה בסדר שהיא נרדמת בסופו של דבר ("מתעלפת" מעייפות" על הכתף) , העיקר זה העיקרון..
    הלוואי שתצליחי מהר!! זו שיטה לא קלה נפשית אבל שמעתי מהבנות שיעילה מאודד..
  • הלן כתבתי לך הודעה בפייסבוק

• תשמעי מיה
    ותסלח לי מי שממש אוהבת את הלוחשת הזאת
    אני ממש ממש לא אוהבת את השיטות שלה
    בעיני כל ילד הוא שונה ולכל ילד יש הרגלים שצריך לשנות
    אבל
    זאת לא טירונות ואני לא רואה צורך לחנך בקשיחות עכשיו ילד בן חמישה חודשים
    גם את יואב קשה לי להרדים עד איבוד שפיות!
    אבל- אני בחרתי בשיטה אחרת בלי צרחות ובלי בכי
    כשרואה סימני עייפות שפשוף עיניים בכי
    ישר למיטה שלו
    גם אם לוקח חצי שעה ארבעים דקות או שעה
    לא מרימה ולא מורידה
    ליטופים מוצץ ששששש והרגעה
    ביומיים הראשונים לקח לי שעה וחצי
    אחר כך שעה
    אחרי שבוע ארבעים דקות ועכשיו תוך 20 דקות הוא נרדם ובלי סדרת חינוך
    התמדה צריך, נכון
    אבל אני לא אוהבת בכלל את השיטות שלה (ושאני לא אתחיל עם האמירה הדבילית שלה של ״את חושבת שאת מרעיבה את תינוקך אבל חשוב לשמור על הפרש של ארבע שעות בין ארוחה לארוחה״ מה עם ילדים במשקל גדול?)
    בקיצור היא משוכנעת שכל הילדים יצאו מאותו פס יצור עם אותו אופי
    אל תבכי
  • מקפיצה

• מסכימה עם גלי..
    כל ילד שונה ולא לכל תינוק מתאים מה שהתאים לתינוק אחר
    התינוקת שלי נרדמת רק אם אני יושבת ליד המיטה שלה,
    בהתחלה היה לוקח שעה, ולאט לאט זה ירד...
    גם הייתי צריכה להתכופף, ללטף אותה, ולהניח לה את הראש כל הזמן כי היא הייתה מרימה ולא רוצה להירדם (נרדמת רק על הבטן ובגלל זה ההנחת ראש)
    עכשיו כבר לא
  • אני הרגלתי אותו כשהוא יושן לשמיכה ליד הלחי
    לאט לאט הרגלתי אותו להירדם בידיים בתנוחת ערסל עם מוצץ ( עם הקפצות ותפיחות על הטוסיק) וכשהוא נירדם אני מניחה במיטה עם השמיכה על הלחי
    אם הוא מתעורר אני מנענעת לו קצת את הגוף ( את הטוסיק)
    או מניחה יד על הפנים שלו והוא נירדם
    תנסי את זה ותעדכני

• מאיוש, עניתי לך גם בפייס..

גם לי לא הלך עם הרם הורד.. בסוף הרדמתי במיטה בלי להרים בכלל. לקח יותר זמן להרגיע במיטה אבל לא היו התפרצויות בכי היסטרי

נטשה
  • אני עם גלי, לקח לי המון זמן לטפל בעיניין השינה, ולזכותה עזרה לי מאוד המטפלת והראתה לי שזה מניפולציה, הוא יכול לבד ומעדיף בידיים

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • כשקראתי את באבי1234,היא ממש לקחה לי את המילים מהפה

• מיוש,גם אני התגעגעתי

• אין לי האמת לייעץ לך רק בנוגע לשינה זה המון סבלנות בכל דרך בה תבחרי להרדים.. בהצלחה
  • מרוונת.. התחלתי ביום ראשון!
    לפני כן לא נלחמתי בכלל מתוך אמונה שאם היא כזו פיצית והיא צריכה מגע כדי להירדם so be it. הסיבה שהתחלתי היא שאני מרגישה שעמית רוצה לדעת להירדם לבד. זה אולי נשמע שטותי אבל אני אתן דוגמא: הלכתי עם עמית לקניון the other day, ממש מרחק הליכה של רבע שעה. היא התעייפה כבר בקניון, הייתה בעגלה והתחלנו ללכת הביתה. בכתה כל הדרך ממש ניסתה ולא הצליחה לישון עד הבית. לא יכולתי להרים אותה כי הייתה שמש חזקה ממש ולא רציתי שהיא תהייה בשמש הזו. הגענו הביתה, הרמתי אותה, 2 דק' והיא נרדמה. הרגשתי שהיא ממש מתוסכלת מיזה שהיא לא יודעת להירדם.
    העובדה שאני חוזרת לעבודה תורמת לרצון שלי ללמד אותה.
    ומעבר לכך- אני מאמינה ב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה