חייבת חייבת עזרה לגבי הרם/הורד. מישהי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עושה הרם/ הורד
    לפעמים הולך... יש!!
    לפעמים היא נכנסת לאיזה אטרף והיסטריה, מרימה ישר היא נרגעת תוך שניה וגם נרדמת בשניה על הכתף שלי
    רוצה להוריד- עוד בדרך למטה מתחילה ההיסטריה. מרימה שוב! נרדמת בשניה 1 על הכתף, מורידה ושוב בדרך למטה מתחילה לבכות ושוב מרימה
    זה נגמר כשהיא מספיקה להירדם חזק מספיק לפני שאני מורידה אותה

מה קורה עם זה?
    מה עושים?

אני בוכה כבר בלי הפסקה.....

11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא זוכרת בדיוק מה אומרת השיטה של הרם הורד, אבל אצלי שני הבנים הורגלו מהתחלה לישון במיטה שלהם
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • גם אני לא זוכרת את השיטה , קראתי פעם ולא יישמתי .
    הגדולים אהבו להירדם בידיים (בייחוד הגדול) עד גיל חצי שנה בערך ... ואז הוא נהיה גבר . הייתי שוכבת לצידו הוא היה מסובב לי את הגב ונרדם
  • היא נורא קטנה
  • אני עם צולי
  • לא הגיל שלה לא קטן - סליחה בנות
    כל עוד היא תרגיל עכשיו יהיה לה קל יותר אחכ.
    לדעתי שבי לידה תלטפי אותה גם אם היא בוכה תדברי רגוע תנסי לא להיכנס לסרטים ולחץ כי היא מרגישה
    את חייבת לעבוד על עצמך להיות רגועה
    לשבת לידה גם כשהיא בוכה לא יקרה לה כלום זה מפתח את הריאות
    תלטפי אותה תשירי לה שיר או משהו תדברי אליה ברוגע תאמיני לי שהיא תפסיק לבכות ותקשיב לך עד שתרדם

בהצלחה ממי

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אני גם ניסיתי את השיטה הזאת עם הבת הגדולה שלי בסביבות גיל 6-7 חודשים

בעלי לא היה מוכן לזה בשום פנים ואופן זה נראה לו אכזרי לתת לתינוק לבכות בצורה כזאת.......

אני עדיין לא סגורה על עצמי אם השיטה הזאת טובה או לא

כשהיא נרדמת על הכתף שלך תחכי לפחות 5 דקות כי לוקח לתינוקות זמן להיכנס לשינה עמוקה
  • אני עם צולי ושולי

• אני מקווה שלא ייצא לי ארוך מידי..

ליבי ליבי אלייך.

• תודה מקסימות!!
    נותן המון כוח!!
    הדס- קראתי את הכתבה, מעולה!
    האמת היא שאני לוקחת קצת מכל שיטה ומקווה לטוב
    בינתיים הרם/ הורד מצליחה לי לעיתים אז אני ממשיכה עם זה...

• כפי שאפשר לראות כל אחת פועלת לפי מה שנוח לה ולפי מה שהיא מאמינה בו...
    אני למשל לא הסכמתי להיות "מיטה" ולא "מוצץ"
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה