שבוע שביעי רואים שק הריון אבל לא עובר למישהי קרה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני משתמשת ותיקה חדשה... לפני ארבע שנים הייתי כאן המון כשהייתי בהריון עם ביתי הבכורה לפני שנתים הייתי כאן שוב עם הריון שהסתיים בחודש חמישי..
    עכשיו סוף סוף אני שוב בהריון אחרי שנתיים של ניסיונות. הייתי אצל הרופא בשבוע שביעי ולצערי הוא ראה רק שק הריון בלי עובר. הוא אמר לי לחזור בעוד שבועיים ואז נדע בוודאות אם זה הריון תקין או לא... למישהי היה יודעת או שמעה על מקרים כאלו שנגמרו בטוב????
9 תגובות
עמוד 1
  • קרה לי אבל לצערי אז זה היה הריון שלא התפתח אבל לגבייך זה יכול להיות הריון צעיר מאוד עקב ביוץ מאוחר אז כדאי באמת לחכות ולראות

Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • יאאאאאאפ.
    קרה לחברה שלי, זה היה פשוט ביוץ מאוחר.
    מחזיקה אצבעות שזו הסיבה גם אצלך

• הכל יכול להיות, גם לחיוב וגם לשלילה לצערי...
    מחזיקה לך אצבעות שההריון תקין
  • הכי משמח/ מעצבן זה שיש לי את כל תופעות ההריון - בחילות הקאות עייפות, גודש בחזה.... אני כל כך חוששת......

• הבחילות וההקאות וכל התופעות הם מההורמונים שיש אותם בין אם ההריון מתפתח או לא
    מחזיקה לך מלא

• לאחותי התאומה לצערי הרב זה קרה לפני חודשיים
    היה לה הורמונים של הריון היה שק אבל לא היה עובר
    הלוואי שזה בגלל שהביוץ היה מאוחר והכל יהיה בסדר אצלך

• שיהיו בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה