עוגת ברבי/נסיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי הצליחה לעשות כזו?שהעוגה כאילו שמלה מנופחת ולתקוע ראש של בובה..מה השלבים?קשה?
7 תגובות
עמוד 1
  • אני הצלחתי ובחיי שיצא כמו בהזמנה
    לא קל..שלבים מעצבנים. אפיתי 3 טורטים בתבנית קוגלהוף עם חור , עשיתי בכל אחד חתך רוחבי ומילאתי בקרם. אחכ הדבקתי חזרה ובניתי מגדל.
    את המגדל ציפיתי בקרם עם צבע מאכל עם זיגוגים שונים וקישוטים (עם שקית זיוף ופייה)
    ואחכ שמתי את הברבי וגם לה זיגגתי שמלה
    יצא סוף הדרך
    בהצלחה
  • את יכולה גם לקנות תבנית מיוחדת בצורת שמלה - ראיתי שמוכרים כאלה סטים של תבנית עם גוף של בובה עם שיפוד במקום רגליים
    ואז את פשוט מזלפת קרם... או עוטפת בבצק סוכר מה שאת מעדיפה
    חפשי הדרכות ביוטיוב בטוח יש מלא
    בהצלחה
  • אם יש לכם HOT בבית
    את יכולהלהכנס ל VOD ובחינם, יש שם הסבר מדוייק + צפייה של מיקי שמו לאפיית העוגה הזו, היא יוצאת פשוט מושלמת!
    ל-רון יש יומולדת בחודש הבא ואני מתכוונת לאפות לה אותה בגוונים של ורוד ולבן או רק לבן, היא עדיין לא החליטה

• אני עשיתי ללא עוגה לקחתי קערה עגולה גדולה
    בפנים עשיתי עיסה של כדוריי שוקולד
    בתוך הקערה והידקתי היטב את כל החומרים
    אח"כ הפכתי את זה על צלחת גדולה
    ןמעל בצק סוכר

קבלי ...
    [[url=http://postimage.org/]
  • ואו איזה עוגה מהממת!!
  • וווווווווווווווווווווווואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הצלחת להרשים אותי!!!!!!!!!!
    סוף הדרך!!!!!!

• ואוו איזה אליפות כל הכבוד מהמם.................אני אנסה להיות הכי יצירתית שאוכל...מקווה לתוצאות טובות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה