היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למה יש לי הרגשה שאני יודעת מי מסתתרת מאחורי הניק הזה
איפי לא כתבתי כלום וכבר את יודעת מי אני אני בכוונה חסויה כי אין עוד כלום רק עוד יומיים המחזור יגיע אני קצת לחוצה מצד שני לא רוצה לעשות סתם בדיקה
בודאי שזה קשור!אם יש לך גזים זה גם קשור
בהצלחה !!!! באמת ניק מצחיק
מיכל גזים תמיד היה לי
תודה -גלי ואל דאגה שרשור ניחושים יהיה כשיהיה הריון וודאי
אז מה עכשיו כולנו ניהיה במתח מי את
תיהיו איתי במתח או שאני ילך לקנות בדיקת הריון ביתית איזה קשה זה להיות חסויה הקטע שאני לא יודעת מה אני רוצה
אז תבררי מה את רוצה, איך נדע אם לשמוח איתך או לא?
מה הבעיה לעשות בדיקה
איפי הרבה פעמים חשבתי שאני בהריון ובסוף יצא שלילי אני כבר שבוע מרגישה המון סחרחורות וכמעט התעלפתי מרגישה לחץ וכל הזמן רצה לשרותים אמא ויותר תמיד יש לי תתחושה שאולי נחכה עוד קצת ,עכשיו לא מתאים
אולי בעלך עשה לך סיליקון מתוך שינה מבויימת??? יזומה.. חחחח
אם את חתולה אין לך הרבה זמן להחליט, ההריון שלהם הוא בערך 60 יום
את יודעת שאם לא מתאים משהו אז צריך להיזהר שהוא לא יגיע
שום ידע, בשביל זה קיים גוגל
מיכל סילקון לא יכול להיות אבל עיסוי כן ו60 יוםכזה קצר טוב אני יצטרך להחליט או כבר החליטו בשבילי נראה עד הבוקר מה יהיה אם המחזור יגיע
חיים טובים יש לחתולים אבל תזהרי חתולה ממליטה בזוגות ושלישיות
מניסיון,
ברגע שמחליטים שרוצים עוד הריון מופיעים פתאום מיליון סימנים של הריון... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."