קניות לקראת לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות רציתי לדעת מתי אתן קניתן דברים כמו בקבוקים, מוצצים וטיטולים [אם יש משהו חשוב ששכחתי תזכירו לי כי אני לגמרי חסרת ניסיון וידע
14 תגובות
עמוד 1
  • אני קניתי בשבוע 37 בערך
    לא התפרעתי עם מוצצים ובקבוקים כי באמת לא ידעתי אם צריך
    קניתי סט של טומי טיפי כי הוא הכי קרוב לפטמה למניקות
    מוצצים קניתי שניים (יואב בן חמישה חודשים כמעט ורק לפני שבועיים בכלל הסכים למוצץ)
    הכי חשוב שיהיה לך שמיכה להוציא אותו מבית החולים
    טיטולים בייבי פסטה(המשחת החתלה)
    והמון חיתולי טטרה
    ואם את מתכוונת להניק אז רפידות הנקה אחרת תיראי כמו ברז דולף
    ובעיקר הכי חשוב תקני מראש אטמי אוזניים כי כולם יטמטמו לך את השכל עם מיליון עצות ושיגועים
  • אנחנו קנינו לפני איזה שבועיים+
    וזו הייתה חבילה במלואה.

מיטה מזרן מצעים ( כולל מגן ראש ושמיכה)
    עגלה + סלקל ושמיכה לעגלה
    אמבטיה מושב ומעמד לאמבטיה
    סט טיפוח לתינוק - מקלוני אוזניים, שמן בלינאום לאמבטיה סבון ושמפוו על דמע חיתולים משחה להחתלה מברשת שיער מד חום מספריים לציפורניים תרמוסטט לחדר מגבונים ואלכוהול
    3 חזיות ( חולצת מעטפת)
    3 מכנסיים עם רגליות
    3 אוברולי חורף
    שידה
    מגבות
    4 חיתולי טטרא
    4 חיתולי פלאנל
    מוניטור ואינטרקום
    מוצצים בקבוקים ומחלק מנות

נראה לי שזה יחזיק מעמד ל 3 ימים הראשונים בבית עד שנבין מה קורה לנו בכלל
  • אנחנו קנינו בסביבות שבוע 34 פחות או יותר מה שתכף אמא קנתה (למעט רהיטים אותם קנינו קצת לפני בגגל החגים וההזמנה מראש....)

התכוונתי להניק ולכן קניתי רק 2 בקבוקי טומי טיפי ושני מוצצים גם שלהם. להניק יצא לי רק 10 ימים ואחרי זה נגמר החלב... בנתיים גם שילבתי את הבקבוקים ולא ממש אהבתי אותם. ואז קנינו 2 של בי פרי ומאוד אהבנו למרות שיש להם מלא חלקים (עם זהמן תלמדי לשטוף את כולם במהירות שיא). ואחרי שראינו שזה מתאים קנינו עוד 4 וככה היה לי 6 בקבוקים.\מוצצים נועה בכלל לא הסכימה לקחת, רק בגיל 6 חודשים ונתתי לה גם של בי פרי והיא אוהבת עד היום איתם.

לגבי אוברולים ובגדים ספק אם תצטרכי להחליף כי כולפם פחות או יותר עושים בגדים טובים.

לגבי חיתולי טטרה, הרי שגם אותם לא יהיה לך צורך להחליף.

מה שכן עיצה קטנה תכבסי הכל לפני כי לבגדים במיוחד ארוזים של שילב נניח יש ריח חזק כשמוציאים אותם מהשקת ולכן עדיף לכבס.

חיתולים-אנחנו קנינו ביום הלידה כי בבי"ח גם ככה יחליפו להם (את הכותנה של האגיס וממש לא אהבתי) אז את החבילה נתתי לחברה וקניתי פמפרס ומאז אני איתם!!!!!!!!
  • אני חושבת שכדאי להיצטייד לפני...

בקבוקים כדאי לקנות 2-3...
    מוצצים, באים באריזה של זוגות, אז אריזה אחת בינתיים כי אם לא יאהב, תקני אחר...

וחיתולים חובה!!!!

ובשביל לחסוך... תחכי למבצעים על המוצרים האלו ואז תקני.. ככה אני עשיתי קניתי הכל הכל הכל לפני הלידה ורק במבצעים ממש שווים וחסכתי המון כסף

• אם את מתכוונת להניק לא צריך לקנות בקבוקים.
    אם את בספק, ולמקרה חרום- אחד יספיק להתחלה, לראות איפה את עומדת.
    ואפילו אם את מתכוונת לתת רק תמל- כל בקבוק לא חשוב איזה חברה, פעם ראשונה יפגש עם כלי מזון, לא יעשה קונצים, לא מכיר משהו אחר. מוצץ אותו דבר, אם את רוצה לשים מוצץ סביר להניח שהדבר הראשון שתביאי זה מה שהוא יתרגל אליו (אם את לא הולכת להניק כמובן, כי אם מניקים לא מביאים תקופה ראשונה מוצץ).
    לגבי טיטולים, בבית חולים קיבלתי דוגמיות, וגם בכלל, שווה לך עכשיו לכל חברות החיתולים להכנס לאתר ולהזמין דוגמיות.
    אחרי שהדוגמיות נגמרו לי, התחלתי מהחיתול הכי זול, שזה טיטולים. הם עשו לנו פטריה אז החלפתי להאגיס שזה יותר יקר אבל יותר זול מפמפרס, ואחכ שיניתי לפמפרס מטעמי נוחות.
    אבל לא לכולם יש בעיות מטיטולים, אז עדיף לבדוק אותם מההתחלה כי הם הכי זולים.
    ואת יכולה להרוויח מההתחלה אם הם יהיו לכם סבבה.
  • דברים שלא תוכלי ליפול. קצת יקר אבל שווה.

בקבוקי מדלה. טובים גם לאיפסון חלב.

מוצץ לסרבנים של be be

דמוי פטמה.
    מתי קניתי ?
    חודש חמישי הכל היה מוכן.
    בהצלחה
  • יש פה אחלה רשימה
    גלי

• עם הראשון שלי עשיתי חב' לידה בשבוע 33 בערך ועם אמיתי השני וגם עכשיו, אני צריכה רק מוצצים בקבוקים וציוד בקטנה אז אני קונה משבוע 30 את הכל במבצעים,
    אני הולכת להניק עד גיל חצי שנה לפחות כמו עם הגדולים שלי, אבל קונה כבר בקבוקים מעכשיו..

• מאמי קחי עצות מאמא לתינוקת טריה טריה
    בגדים תקבלי הרבה מתנות אז אל תקני הרבה רק בסיס כמה אוברולים וכמה גופיות ורגליות
    מוצץ תקני חבילה אחת כי לא תמיד הם רוצים את הסוג שקנית כמו שקרה לי שלחו לי מלא חבילות של נוק מגרמניה ובסוף היא לא רצתה אותם בכלל
    בקבוקים להתחלה תקני רק 2 קטנים
    תקני כמה חבילות של טיטולי טטרה ופלנל משתמשים מלא
    חיתולים תקני חבילה וכשאת בבית חולים קחי הביתה משלהם

• איזה כיף לך שאת כבר בשלב הזה!!! תהני מכל רגע!

אני לא ממש יודעת מה צריך לקנות כי עוד לא הגעתי לשם אבל נראה לי הכי הגיוני לא לקנות יותר מבגד שניים הכי הכרחיים לימים הראשונים כי גם ככה כל מי שבא לבקר מביא בגדים כמתנה. את תטבעי בבגדים! חבל להוציא על זה כסף...אלא אם כן תראי משהו שפשוט תאהבי מאוד
  • גלי אמרה הכל...
    רק עצה קטנה
    כדאי לקנות טיטולים מהסופר או סופר פארם כי זה יותר זול מחנויות של תינוקות
    אה, כדאי גם לקנות אבקת כביסה תינוקלין לתינוקות

• אני קניתי הכל לפני הלידה.
    לקחתי איתי לבית חולים שני מוצצים מורתחים שונים:אחד של אוונט ואחד של מאם שהם המוצצים הסטנדרט שעם אחד מהם התינוק אמור להסתדר.
    גם בקבוקים קניתי הכל וסידרתי בבית
    לדעתי צריך לחשוב על האישה שישר אחרי הלידה תתחילי להריץ את הבעל לקנות מה שבא לך באיזה צבע וצורה שבא לך והוא מסכן לא מבין מה ההבדל בין כל ה-1,000,000 בקבוקים שהוא רואה.
    לכן העדפתי לקנות לפני הלידה הכל בנחת,בדיוקקק מה שרציתי,להרתיח ולסדר כדי שאני באמת יוכל ללכת ללדת ברוגע בלי לחשוב על הדברים שחסרים

ואם קרה לי שהילדים שהחלפתי בקבוק כי לא היה טוב?
    מהתחלה הרגלתי למאם מוצצים ובקבוקים והייתי מרוצה מאוד
    בלידה האחרונה ניסיתי להיות חכמה ולנסות משהו חדש (טומי טיפי) שהיה מעולה אבל לפעמים אין כמו הפשוט והמוכר
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • יש לך פה אחלה עצות יש באתר גם רשימת ציוד ...
    בכל אופן אני ילדתי מבלי להזמין כלום בעלי אחרי הלידה הלך עם אימא שלי והזמין הכל טעות נוראית (לא שהוא עשה משהו לא טוב) אני טעיתי פחדתי ובסוף נפלנו עם המקום ממנו קנינו...
    תעשי סקר ותקני איפה שנראה לך
    ואכן לא יותר מידי בקבוקים ומוצצים בהתחלה
    שלי עד היום בלי מוצץ ולא משנה איזה ניסתי כולל סרבנים..
    חיתולי טטרה ופלנל חובה יותר הטטרה מהפלנט הפלנל חשוב לחורף...
    בהצלחה ותהני
  • בתחילת שבוע 39 חמותי כבר התחילה להאיץ בי לקנות מוצרים ראשוניים ואכן נסענו עם בעלי לחנות מוצצים וקנינו כל מה שרצינו והיא שילמה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה