מישהי אולי יודעת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני 6 ימים לאחר ההחזרה ומקבלת נרות אנדומטרין 3 פעמים ביום ו 2 אסטרופם ויש לי מאתמול ממש כאבי מחזור שמקרינים גם לגב תחתון בצדדים..העם זה מהנרות? או ממה זה יכול להיות? אין מחזור ואין כלום אבל יש את כול הסימנים שהוא אוטוטו מגיע...זה הגיוני שהוא יגיע כשאני עדיין עם הנרות?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי אנדריי,
    קודם כל נראה לא סביר שהמחזור יגיע 6 ימים אחרי ההחזרה...
    להרגיע אותך, בטיפול שנקלט לי הריון (למרות שהוא לא החזיק והיתה הפלה) היו לי כאבי מחזור נוראיים שהתחילו 4 ימים לפני הבטא! הייתי בטוחה ב100% שאני אוטוטו מקבלת מחזור ובסוף נתבשרי בבטא חיובית(מקווה שאצלך היא תתחיל ותשאר למשך 9 חודשים :)
    בטיפול אחר על אף תמיכה של 4 אנדרומטרין יום לפני הבטא קיבלתי מחזור!
    מציעה לך להיות רגועה ולחשוב חיובי!
    ולא להשתגע מסימנים או חוסר סימנים כי כמו שאנחנו יודעות לכל גוף יש את השגעונות שלו!
    המון בהצלחה:)
  • תודה על המענה מאמי..מקווה שזה סימן שבהחלט קורה שם משהו ברחם.. וגם עם לא,אני כבר מקבלת כול תשובה בחיוך ,גם עם אכשל הפעם אז נחכה קצת ונמשיך לנסות הלאה אני כולה בת 28 ויש לי עוד זמן ביולוגי להמשיך בניסיונות.. תגידו חייב להיות דימום בהשרשת העובר ברחם? כי לי אין כלום (חוץ מהפרשות של הנר "סליחה על הביטוי")...
  • ממה זה יכול להיות באמת???!!!
  • חחחחחח סושי הצחקת אותי......אני מבינה שזה כניראה מהטיפול עצמו אבל בטיפולים הקודמים זה לא קרה לי היו לי כאבים רק בשחלות עקב השאיבה וזהו אבל כאבי מחזור ממש לא היו לי, בגלל זה שאלתי..וגם בטיפולים הקודמים השתמשתי בנרות האלו..זה נכון שההמתנה מחרפנת ואני אומרת לעצמי שחבל שאי אפשר לבדוק מה קורה עם העובריקו שלי בפנים עם הוא עדיין שם בכלל.. וזה גם מחרפן אותי הידיע הזו שמכניסים לך עובר או שניים או אפילו שלושה ולבסוף שלילי אז כאילו לאן הם נעלמים כולם? הריי הם היו לא? זה מחרפן אותי הקטע הזה..
  • המון בהצלחה לשתינו
    ולכולן כאן
  • הכאבים יכולים להיות גם סימן של השתרשות העובר ברחם. גם לי היו כאבי מחזור והתבשרתי בבטא חיובית. לגבי דימום השתרשות - ממש לא חייב שיהיה דימום שמעיד על השתרשות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה