משתגעת!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    החלטתי שאני יקשיב קצת לעצות שלכן בנוגע לסיפור המשגע שאני עוברת בשבועיים האחרונים.
    אז ככה יש לי 2 ילדים קטנים, ילדה בת 3 וילד בן שנתיים.
    המצב שלנו כרגע במשפחה לא הכי רגיל אפשר לקרוא לו, אנחנו שורדים מיום ליום מבחינת המצב הכלכלי שלנו וגם נפשי, יש לי 2 ילדים מאוד לא רגועים ככה שאני רצה אחריהם כל היום!
    אני מותשת נפשית ופיזית!
    לפני כשבועיים גיליתי שנקלטתי שוב, אומנם שמרנו אך כנראה זה לא עזר
    אני בשבוע ה7 להריון.
    תמיד הייתי נגד הפלות כי מבחינתי זה רצח לכל דבר!
    אני יושבת וחושבת כל יום אם לעשות תהפלה או שלא, בוכה כבר מיאוש עצבני ביותר נכנסת לדיכאונות בגלל זה. תאריך ההפלה כבר ידוע אך אני עדיין מתלבטת מחפשת כל הזמן את היתרונות ואת החיסרונות!! מצב לא קל בכלל! אחרי הכל זה תינוקי שלא עשה דבר לאף אחד ומי אני שתיקח לו את החיים בגלל החוסר אחריות שלי???
    כולם אומרים לי לעשות את ההפלה כי יודעים שקשה לנו ממש אבל הם לא מבינים שזה לא דבר קל!!
    אני יודעת שקשה לנו אבל איך אומרים אם הילד הזה תבוא אולי הברכה, אולי, אולי גם לא!
    אני משתגעת אני כבר לא יודעת על מה לחשוב פשוט בא לי ללכת מהעולם הזה מרוב שאני כבר מתלבטת ולא יודעת מה לעשות ! :(
    ומה שבטוח אם אני יעבור תהפלה הזאת בסוף אני יודעת שאני לא אסלח לעצמי על זה בחיים אני פשוט לא מפסיקה לדמוע אני מותשתתתתת!!! :( :(

3> שלי_שאולוב 3>
25 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאת כבר החלטת וזה לא ניראה שאת תסלחי לעצמך אם תעשי הפלה
    אבל כמו שאת אומרת אולי זה דרך השם וזה כן יוביל אותכם לרוגע נפשי ואולי אם זאת יבוא מזל
    ונחת .
    תיהיה חזקה תזכי הכל זה לטובה!
  • קודם כל שולחת לך
  • אני חושבת שאף אחת מאיתנו לא יכולה לייעץ לך באמת. רק את מבינה את המצב שלך והאם יש לך יכולת כלכלית ונפשית לילד נוסף. מה גם שלא הייתי רוצה לקחת אחריות על דבר כזה.
    מקווה בשבילך שתגיעי להחלטה שתעמדי מאחוריה בלב שלם.
    וגם המון

• וואווווו
    מתוקה גם לא הייתי רוצה להיות במצב שלך...
    לפני יומיים חלמתי שניכנסתי להריון וגם בגלל המצב הנפשי והכלכלי
    החלטתי לעבור את ההפלה ונכון שזה היה רק בחלום וטוב שכך
    אבל שזה באמת מראה לי מה הייתי עושה אם כן הייתי בהריון....
    אז את התשובה שלי הבנת....ואני בכלל לא מבינה
    את המשפט ״ כל ילד יביא את הברכה פרנסה וכו....״
    אני מעדיפה להשקיע כרגע בילדים שלי לתת להם הכללללל!

בהצלחה
    ותעדכני! 

• היי מאמי, כואב לי לראות אותך כואבת כל כך אבל תחשבי לרגע על הילדים שכבר ישנם בבית ולא על זה שיבוא. את אומרת שגם ככה המצב קשה אז תחשבי על מצבם של שני המלאכים שלך אם יהיה עוד ילד בבית. מה יקרה לאיכות החיים שלהם? איך תגדלי אותם? על המחסור שבו הם יהיו. אולי עדיף לוותר על עוד ילד שעדיין לא נולד עם כל הכאב שבזה ולשמור על חייהם של השניים שכבר מתרוצצים לך בבית?

כך או כך מאחלת לך את כל הטוב בחיים.

• מסכימה עם סופי ואירה.. תחשבי על שני הקטנטנים שכבר יש לך בבית ואת רוצה לגדל אותם ולתת להם הכל גם בפן הרגשי ( עומס עליך) וגם בפן הכלכלי שכפי שכתבת כבר לא טוב.

מקווה שתקבלי את ההחלטה הטובה ביותר בשבילכם
  • אני בשוק
    אני עברתי את אותו הדבר לפני כמה חודשים ותסתכלי בסרגל שלי

• היי שלי !
    עם תראי זאת הודעה ראשונה שלי אני כבר שנה בפורום ורק קוראת תגובות אבל לא כתבתי כלום , הסתפקתי בשאלות ותשובות שבפורום . כשראיתי הודעה שלך הידיים לבד מהרו לכתוב לך .
    הסיפור שלך מאוד ריגש אותי . אני יכולה לתת לך רק עצה ההחלטה היא שלך....
    כתבת מכתב בפורום "תמיכה הדדית " תכתבי את זה גם בפורום מנסים להיכנס להיריון נראה לי ששם יהיו יותר תגובות. תקראי שם כמה בנות רוצות היריון ,עד כמה הם מחכות כל יום לאיזה פסים אפילו חלשים. ואת קיבלת ברכה את צריכה לשמוח !!! אז מה שמצב קשה את חושבת שאת לבד כזאת ? אז מה זה כל המחאות אלו "קוטג'" "דיור" לכולם יש בעיות , הרבה משפחות בקושי עוברים חודש . עם תעלי נושא זה כאן בפורום תראי הרבה תגובות שלכולם חסר משהו וקשה . אני יכולה לתת לך עצה כי נגעת לי בלב , לדעתי אתם זוג צעיר ויש לך ילדים קטנים בהפרש גילאים קטן בגלל זה קשה לך . גם לי יש ילדים קטנים ילדה בת 4 ותינוק 4 חודשים . את יודעת אך אני מתעייפת ??? קיבלת ברכה, תשמחי . עוד שנה הילדים שלך יגדלו ויעזרו לך יהיה לך יותר קל . לכי תדעי אולי תזכו בלוטו והמצב כלכלי ישתפר. שלי , הסבתות שלנו שרדו מלחמה והרבה קשיים וכולם גידלו 3, 4 או יותר ילדים ואף אחד לא חשב על הפלה . את מקבלת כל יום כוחות חדשים , תקבלי גם פרנסה אתם זוג צעיר עוד בתחילת הדרך , הכל יסתדר תשמחי שאת אמא ולא עקרה והכל אצלך בסדר והילד הזה יביא לך הרבה שמחה . שלי ,על תתני ליצר הרע להישטלת עליך ! בעז"ה תעשו ברית/ה ושיהיו לכם בשורות טובות !
  • שלי, כמו שכבר רשמו לך, ההחלטה היא שלכם בלבד...
    אני יכולה להגיד לך רק מה אני הייתי עושה אם הייתי בנעליים שלך.... וזה לשמור את התינוק !
    אבל אני מדברת איתך דרך עיניים של מישהי שעברה 38 שבועות של הריון (לפני כמעט חצי שנה) וחזרה בידיים ריקות מבי"ח....
    אני יודעת שקשה לגדל 2 קטנטנים ולחשוב על שלישי... אבל העניין הוא שלעולם אין זמן מתאים לילדים, תמיד קשה כלכלית / נפשית , אני באמת מאמינה שכשנוצרת סיטואציה מסויימת- לומדים להסתדר ,פשוט כי אין ברירה אחרת........
    אני מאחלת לך שתהיי שלמה עם כל החלטה שתקבלי
  • החלטה לא פשוטה אין לי הרבה לייעץ מבינה לליבך ומקווה שתבחרי את הדבר הטוב ביותר איתו את שלמה בהצלחה
  • אין לי מה לייעץ לך כי קשה לי לדמיין מה אני הייתי עושה לו הייתי בנעלייך, הדילמה היא לא פשוטה בכלל
    מאחלת לך שכל החלטה שתחליטי תהיה לטובה!!!
  • עצוב לי לשמוע שהגעתם למצב של רצון להפלה- אני אישית נגד זה.
    בעלי המפרנס היחידי, אנחנו עם שלושה פיצים, ישנים מעט, עסוקים בגידולם באופן אנסנסיבי נושמים עמוק כשה"גדול" (שנתיים וחמישה חודשים") מוציא המון אנרגיות בבית ויחד עם אחותו מביא בכל יום את הבית למצב מהפכה ובכל זאת לא נחשוב על הפלה, לפחות לא אני. לדעתי אם כבר זכית להיריון הזה השאירי אותו- אבל שוב זו החלטה שלך- את יודעת הכי טוב מה טוב לך.
    מקווה שתגיעו להחלטה הננכונה בעינכם- בהצלחה!!!

• אני ממש מבינה אותך. גם אני היתי בסרט אחרי שאגמי שלי נולדה והיתי בטוחה שאני בהיריון הופיעו לי כל התסמינים ורעדתי רק מהמחשבה על זה,אבל ידעתי שאם אני בהיריון רוב הסיכויים שאני אשמור מסיבות שדי ברורות.
    [בסוף קיבלתי מחזור]
    אני לא חושבת שאף אחת פה תגיד לך אם להשאיר או להפיל,אני חושבת שזאת בחירה שלך ושל בעלך בלבד.
    אגב מה הבעל אומר?לא שיתפת בזה..
    בכל מקרה מאמי,אני מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי,תמיד כאן

• אם את רוצה את ההריון והסיבה היחידה היא הבעיות הכלכליות
    אז את יכולה לפנות לאגודת אפרת הם יתנו לך סיוע
    מיטת תינוק, עגלה, אמבטיה, לבוש וציוד ראשוני וכל זה חדש חדש
    טיטולים ומגבונים במשך שנתיים.. אם בא לך דברי איתי בפייס ואני יעזור לך
    יפית-jafit

• קודם כל תהיי חזקה, הכי חשוב! לא להישבר בשום מצב.
    אני באה יותר מכיוון האמונה הדתית שאומרת שעם כל ילד באה הפרנסה שלו, אבל חשוב להאמין בזה כדי שזה יקרה.
    אני כרגע חודש שלישי ורק התחלתי לימודים, אין לי ספק שההריון והלידה יקשו עליי במהלך התואר אבל בחיים אני לא אוותר על זה.
    מבחינתי זה עדיין רצח לכל דבר, כי אם הקב"ה נתן לך ילד למרות ששמרתם וכנגד כל הסיכויים - סימן שהנשמה הזאת צריכה לבוא לעולם! ולנו אין זכות להחליט לא להביא אותה...
    ובאמת כמו שמישהי לפניי אמרה, יש המון אגודות שמסייעות בכל הדברים האלה, נכון שהמצב הכלכלי לא משהו (לפעמים גם על הפנים) אבל הילד המסכן לא אשם בזה.
    אז לא צריך לקנות הכל חדש, מותר גם לקנות דברים יד שנייה, או לחפש דברים במצב טוב באתר אגורה http://www.agora.co.il/
    מאחלת לך המון הצלחה ומוסרת לך חיבוק וחיזוק ענקי!

~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~
    כל מה שילד צריך הוא מבוגר אחד שיאמין בו.
    - הרב שלמה קרליבך
    ~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~^~*~
  • אני כמו אחווה
    ההפרש בין הילדים שלי יהיה שנה- שנה וחודש

אני לא מרגישה שאחסיר משהו מהילד שלי כי יהיה לו עוד אח/ות
  • ווואו כמה התרגשות!!! בנות אין עליכם כל אחת ואחת חיזקה בצורה יותר חזקה.
    אז רציתי לעדכן אותכן קצת לגביי מה הוחלט.
    באותו יום שרשמתי את ההודעה בפורום קראתי פוסט של מישהי על איך שהיא מצטערת שהיא עברה לפני 4 שנים הפלה ושעד עכשיו קשה לה אם זה!!!
    ראיתי את התגובות המזוויעות שרשמו לה, ״ את רוצחת״ וכו וכו...
    ההפלה אצלי היא מחר! והחלטתי שאני מוותרת על זה ומביאה את התינוק הזה לעולם!
    בעלי היה נגד ההפלה מלכתחילה אבל לא הכי שמעתי לו!
    מאותו יום שכתבתי את ההודעה בפורום, לא הפסקתי לקבל סימנים משמיים לא להפיל את הנשמה הזאת! ואני הולכת על זה ובגדול!
    תודה רבה לכן בנות על כל התמיכה והסיפורים המרגשים, באמת שהתרגשתי מאוד!
    מאחלת לכן ולמשפחתכם רק אושר ובריאות בחיים אמן אמן אמן!!!
  • אני שמחה לשמוע!!
  • זו החלטה מאוד קשה שתצטרכי לקחת!
    אני באופן אישי נגד הפלות לכן אני נמנעת מלהגיב
    אך שולחת לך חיבוק ענקי ומקווה שכל החלטה שתקחו
    תיהיה נכונה עבורכם
    [/center]
  • אההה ואני רואה רק עכשיו שהגבת
    [/center]
  • נמנעתי מלהגיב אבל העדכון שלך ריגש אותי נוראאאא
    שיהיה המון בהצלחה
    קל ותקין

• אם כך שיהיה לך הריון קל ותקין!
  • אנגל אני בפייסבוק שלי שאולוב.
    ולגבי עמותת אמרת אני יודעת חברתי עידכון אותי לגבי זה וכבר חזרו אלי.
    תודה לך מכל הלב
  • אפרת**
    בנות תודה רבה על כל התגובות המרגשות!!חיזקתן המון :)) נשיקות לכל אחת ואחת מכן
  • בהצלחה חמודה!
    שיהיה לך טוב!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה