היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גיסתי ילדה בן לפני כמעט חודשיים בשבוע 27 במשקל של קילו והוא ירד ל950 גרם. וב"ה לאט לאט גדל הבחורון והיום הם השתחררו מהבית חולים. אני כ"כ מאושרת ומתרגשת בשבילה.
לא רציתי לספר קודם כדי לא להלחיץ בנות אבל עכשיו שהכל בסדר ב"ה אז אני רוצה לשתף. הוא השתחרר היום במשקל של 2150 ומחכים עד 2500 בשביל ברית. אני כ"כ שמחה בשביל אחי זו היתה תקופה כ"כ קשה ועמוסה וב"ה שזה אחריהם ואני רוצה לאחל להם רק אושר שמחה ובריאות.
17 תגובות
עמוד 1
איזה יופי! ! ממש התרגשות וב"ה הכול בסדר עכשיו, אני בטוחה שהייתה תקופה מאוד לחוצה שיהיו בריאים והרבה נחת
וואי שבוע ממש ממש מוקדם ברוך השם שיצאו בידיים מלאות שיגדלו אותו באושר שלווה נחת ובריאות המון מזל טוב
רק בריאות מזל שהכל בסדר המון מזל טוב
זה בטוח לא קל, אבל טוב שנגמר טוב!
איזה יופי שידעו רק בריאות ואושר
כל הכבוד לבחורצ'יק הפייטר!
ווואי איזה בשורה טובה על הבוקר - תודה לאל שהם השתחררו כבר מהבית חוילם שיזכו ממנו רק לנחת
וואוווווווווווווווווווווו איזה יופי לשמוע כאלה חדשות טובות שיגדל ויצמח ויפרח לתפארת
איזה יופי ברוך השם שיהיה בשעה טובה ובמזל טוב ונחת
זה קרה גם לבת דודה שלי ועכשיו ב"ה הכל בסדר עם הבת שלה! היא כבר בת שנתיים ובונבונה מדהימה!
ברוך השםםםםםםםםםםםםםם שהכל בסדר !!!!!
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
אמן ואמן. תודה בנות. באמת היתה תקופה קשה וב"ה שהיא עברה גם יש להם ילדה בת כמעט שנתיים אז בכלל הכל היה מורכב יותר
איזה יופי ב"ה ממש משמח ומרגש שידעו מעתה ואילך רק נחת שמחה ובריאות
וואו בשעה טובה איזה יופייייי ב"ה!!!
ברוך השם!!! בשעה טובה ושתמיד נשמע רק טובות
איזה מרגש!!! ב"ה המון אושר ובריאות
איזה יופי שהכל יסתדר ברוך השם שפע של בריאות נחת והמון מזל״ט [/center]