היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב . אחרי חודשיים של הפסקה - זלילות והקפאת המנוי במכון כושר (עקב המעבר ופתיחת העסק וכמובן חגים) החלטתי לחזור לעצמי אחרי שביום שני האחרון ראיתי שכמעט עליתי 4 קילו אז שמרתי ובשלושה ימים האלה שגם עשיתי זומבה ירדתי טיפה ( כל גרם נחשב) והבוקר ( לפני א. בוקר ) - 66.7 היעד הוא כמו היעד השני מהדיאטה הקודמת -60 ומוסיפה עוד יעד 57. מספיק לי .
בקיצור עוד 6.7 קילו ליעד הראשון שלי
מה איתכן?
שיהיה בהצלחה . ואני מקווה שתיהיה פה הענות ...
16 תגובות
עמוד 1
שיהיה המון המון בהצלחה!!!!
הקילוגרמים האחרונים הם הכי קשים אז תחזיקי מעמד.
אני בינתיים לא חושבת על דיאטה. כמו שבעלי אמר אתמול "כפרה על הכרס הזה!!! עד 9 חודשים" :)
סופי ברור שלא תהני נשמה
יאללה מיכלי ברעל.....!!! כל הכבוד ותמשיכי... אני קצת הזנחתי את עצמי ולכן העליתי יותר מדיי. אני מתחילת ההריון (-2) קילו...
לא כל אחת יכולה להגיד ככה על עצמה ובהריון אז תתגאי!!!!
ליאורההה אהם אהם תרגעי ומהרררר עוד לא עברו 6 שבועות אצלך ... אז את לא מתחילה כלוםםםםם
ליאורההה אהם אהם תרגעי ומהרררר עוד לא עברו 6 שבועות אצלך ... אז את לא מתחילה כלוםםםםם
יאללה אני איתכן
כל הכבוד לך מיכלוש - תמשיכי ככה למרות שאת יפה גם ככה
אה כן אם יורשה לי לציין שירדתי כבר 5 קילו בשבועיים
כל הכבוד בננות
כרגע אני 56 ק"ג, התחלתי את ההריון ב- 50 ק"ג להזכירכן... האמת שהרגליים עכשו סבבה, אבל נשארה לי בטן מעצבנת ואני חייבת להשטיח אותה.............אז התחלתי לעשות כל יום לפני השינה 40 כפיפות בטן, מקווה שיעזור
אני ממשיכה בשומרי משקל גם עכשיו - קיבלתי אישור מהרופא שלי. אז, אתמול היתה השקילה וירדתי השבוע חצי קילו. שבוע שעבר ירדתי קילו, אגב, אבל זה היה אחרי שעליתי 2.5 קילו בחגים
אלינור מזל טוב!!!!!!!!!! לא נכנסתי די הרבה זמן...איזה כיף
מיכלללללללללללללללללללללל אני צריכה פרטנרית להליכות.... בספורטק... פעמיים - שלוש בשבוע ככה בערב..
מתאים לך ?
אני שוקלת עכשיו 57-58....רוצה 55
כול הכבוד לעושות ולמשתדלות... אשמח להצטרף אולי כך אני יזיז תישבן והתחיל לרדת את הקילוגרמים מההריון.. אלינור בזהירות עם הדיאטה וההריון שיהיה בהצלחה