היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1.יש לך ביטוח בריאות פרטי מלבד הקופת חולים? 2.של מי?האם את מרגישה שהם אמינן? 3.יצא לך פעם להשתמש בביטוח? 4.כמה את משלמת בחודש? 5.לסיכום:שווה את ההשקעה הכספית?
7 תגובות
עמוד 1
1. יש לי ביטוח בריאות פרטי. אחד מהעבודה מיטבית של כלל ואחד נוסף של מגדל מהעבודה של בעלי יש לי גם ביטוח חיים וביטוח סיעודי מהעבודה. 2. תראי, בינתיים השתמשתי בשל מגדל כדי לקבל החזרים על הטיפולים הפסיכולוגיים ועד כה לא היו בעיות ולאחרונה הגשתי ״אבדן כושר עבודה״ למיטבית של כלל אבל טרם קיבלתי תשובה (הגשתי רק השבוע). 3. טוב ערבבתי בין הסעיפים... 4. לא ממש יודעת כמה אני משלמת.
כן, יש לי ביטוח בריאות בהראל. אמינים מאוד בעיני, השתמשתי פעמיים, וקיבלתי החזר מאוד מהר. אני משלמת 40 ש"ח בחודש (זה דרך העבודה של אבא שלי יש איזה הסדר..) שווה לדעתי את ההשקעה הכספית. עשיתי גם למעיין.
.יש לך ביטוח בריאות פרטי מלבד הקופת חולים? כן לכולנו -אצל סוכן ביטוח שהוא חבר של בעלי
2.של מי?האם את מרגישה שהם אמינים?כלל אם אני לא טועה - סומכת על זה שהסוכן מכיר את בעלי שנייים , אבל עדיין תמיד עם יד על הדופק ומנסה לבדוק אם מגיעים לי החזרים 3.יצא לך פעם להשתמש בביטוח?בתקופת ההריון
4.כמה את משלמת בחודש?ואו לא יודעת אבל סכום נכבד
5.לסיכום:שווה את ההשקעה הכספית?זה מסוג הדברים שאתה משלם כל חודש ולא רוצה חס וחלילה להשתמש
שניהיה בריאים !! חמסה..חמסה..
מסתבר שהיה לי עד גיל 30 דרך כלל בריאות ולא ידעתי עכשיו אחדש אותו ואימא משלמת... סביב 75+- בחידוש לא יודעת כמה היה לפני גם דרך אימא אין לי הרבה לענות אולי עכשיו שאחדש יתנו לי מידע ואדע
יש לי ביטוח בריאות של הראל (לכל המשפחה) אמינים מאוד
יש לי של הראל, אין לי מושג כמה מפרישים לי בחודש הם מקצועיים מאוד.
יש לי ביטוח בדקלה דרך העבודה של בעלי ויוצא שאנחנו משלמים משהו כמו 150 ש״ח זוג וילד והאמת יוצא חי להישתמש בביטוח עכשיו שאני בהריון לדוגמא שבוע שעבר ביצעתי מי שפיר והם מכסים את בדיקת הפיש שעולה 1700 ש״ח , בקיצור כדאי שיהיה