אאאמממממממממ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב
    אז...
    לא יכלתי לעמוד בפיתוי...
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
10 תגובות
עמוד 1
  • כמה ימים עברו מההחזרה ?

הכול אפשרי
    הכי טוב זה ב.דם בזמן
    הבדיקות הבתיות לא הכי אמינות
    והיו מיקרים
  • 10 ימים...
    ותודה

יש טיפת תקווה עד יום שני

• אני חושבת שבהחלט עדיין מוקדם לבדיקה

בהצלחה
  • מאמי זה מוקדם עדיין העובר גם עם הוא השתרש עדיין לא מפריש את ההורמון HCG ברמה שאפשר לראות בבדיקה הביתית..אני בהריון עם הבת שלי עשיתי בדיקה ביתית בשתן הראשון של הבוקר ביום של הבטא וזה הראה לי 2 פסים אבל הפס של ההריון היה ממש חלש אבל נראה לעין ויצא לי בבטא 279 באותו היום אז תחשבי שעם העובר הפריש הורמון שהוא בבדיקת דם רק 20-30 אז סביר להניח שהבדיקה הבייתית לא תראה את הפס..ככה אני חושבת בכול אופן.. מאמי לך החזירו כמה עוברים לי רק אחד וכול התקוות שלי בו..אסור להיתייאש..חכי בסבלנות (ואני במצבך ומודעת עד כמה זה קשה) והכול יהיה בסדר אני מקווה בשביל שתינו ובשביל כול בנות הפורום..
  • ליטל,

למההההההההההההההההההההה???
  • שושי.
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • היי ..

תמתיני לבדיקת דם כמובן...

הבדיקה הביתית לא מעידה על כלום

מחזיקה לך

בהצלחה
  • המון תודה
  • המון תודה
  • לי אף פעם לא יצאה בדיקה חיובית ביתית
    אצל נטלי אחרי איזה שבועיים אמרתי אני חייבת בדיקה אחת חיובית בכל חיי! ועשיתי ובאמת יצא חיובי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה